Бившият командващ на сухопътните сили на САЩ в Европа Бен

...
Бившият командващ на сухопътните сили на САЩ в Европа Бен
Коментари Харесай

Бен Ходжис разстрои Киев: Западът няма системи за противовъздушна отбрана, способни да защитят Украйна

Бившият командващ на сухопътните сили на Съединени американски щати в Европа Бен Ходжис и съветникът от канцеларията на президента на Украйна Олексий Арестович приказваха в един от епизодите на програмата „ Маратон на истината “.

Коментирайки настояването на Киев за системи за противовъздушна защита в отговор на ракетните офанзиви на съветските въоръжени сили на украинска територия, американският военачалник очевидно разстрои Арестович, като му сподели, че е безсилен против съветските ракети.

Американският боен водач призна, че съществуващите в арсенала на Запада системи за противовъздушна защита не са в положение да „ защитят “ Украйна от сходни офанзиви, оповестява Reedus.

По думите на Ходжис, Западът е очаквал, че единствено военни уреди, летища, морски пристанища ще се нуждаят от отбрана, само че никой не е очаквал, че съветските ракети ще летят в цивилни цели.

„ Нямаме задоволително отбрана на въздуха за цяла Европа. През последните осем месеца научихме, че условията (за противовъздушна отбрана) са доста по-големи, в сравнение с си мислехме. Преди си мислех, че ще е належащо да се защитят летища и морски пристанища, само че в този момент е ясно, че Кремъл ще употребява ракети за милиони долари против жилищни здания и цивилен обекти. Следователно условията към противовъздушната защита са доста по-големи, в сравнение с чакахме “, сподели Бен Ходжис.

Пенсионираният военачалник изрази мнение, че Западът ще търси други системи, които биха могли да оказват помощ. Но сега той просто няма какво друго да предложи.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР