Бившият капитан на Байерн Мюнхен и Бундестима Лотар Матеус изрази

...
Бившият капитан на Байерн Мюнхен и Бундестима Лотар Матеус изрази
Коментари Харесай

Легендата Матеус недоумява защо “Златната топка” не стана притежание на Роберт Левандовски


Бившият капитан на Байерн Мюнхен и Бундестима Лотар Матеус изрази остро отвращение от резултатите в анкетата на “Франс Футбол” за притежател на “Златната топка”. Призът завоюва за седми път в кариерата си Лионел Меси, който сега играе в Пари Сен Жермен. Втори, с закъснение от едвам 33 точки, се подреди полският стрелец на Байерн - Роберт Левандовски.

“Честно казано, след по този начин направеният избор, мога да кажа, че към този момент не разбирам този свят. При цялото ми почитание към Меси и другите номинирани считам, че никой не заслужаваше повече “Златната топка” от Роберт. Миналата година той нямаше еднакъв, само че премия не беше връчена. Но даже и през актуалната той е по-добър. Подобри връх на Герд Мюлер, оглави ранглиста на голмайсторите във всички шампионати, взе участие на огромни шампионати на клубно и национално равнище.

Меси взе Копа Америка с Аржентина, само че в ПСЖ е много бледен. Бензема имаше отличен сезон, само че не завоюва нищо с Реал. Салах беше превъзходен, само че от началото на годината не помни да бележи. Жоржиньо завоюва два огромни трофея - Шампионската лига с Челси и Евро 2020 с Италия, само че не изпъкваше като Левандовски. Роналдо също не беше по този начин ослепителен и постоянен като Роберт. Затова не разбирам за какво не завоюва точно той”, споделя носителят на “Златната топка” за 1990 година.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР