Кралица Камила изглеждаше красиво в розово, докато присъстваше на националната

...
Кралица Камила изглеждаше красиво в розово, докато присъстваше на националната
Коментари Харесай

Сладка и силна причина кралица Камила да избере да носи розово за трогателното събитие по случай 80-ата годишнина от Деня Д

Кралица Камила изглеждаше красиво в розово, до момента в който присъстваше на националната мемориална работа на Обединеното кралство в чест на 80-ата годишнина от десанта на Деня Д в сряда, с изненадващия й избор на цвят на облеклото, което прави ослепителен контрастност с доста от другите присъстващи посетители. 76-годишната кралска персона се открояваше измежду морето от тъмни костюми и военни униформи, като избра бледорозово палто и стилна шапка в същия ослепителен колорит, до момента в който отдаваше почитта си до брачна половинка си крал Чарлз и доведения си наследник принц Уилям на прочувствено събитие на 5 юни.

Обикновено на службите за възпоменание кралското семейство постоянно носи черно облекло или други тъмни нюанси, като да вземем за пример когато поставят венци в кенотафа всяка възпоменателна неделя в чест на починалите бойци, които са дали живота си, с цел да защитят страната. Въпреки това смелият избор на облекло на Камила в действителност имаше две доста сладки смисли зад него.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Кралица Камила се бори със сълзите на трогате...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР