Бившият градски прокурор на София Николай Кокинов влиза в бъдещата

...
Бившият градски прокурор на София Николай Кокинов влиза в бъдещата
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Николай Кокинов става заместник в партията на Иван Гешев

Бившият градски прокурор на София Николай Кокинов влиза в бъдещата партия на Иван Гешев, разкри единствено пред Narod.bg източник от обкръжението на някогашния обвинител №1.

Според данните, с които разполагаме, Кокинов ще бъде заместител на Гешев в „ Справедливост за България “. Първата обща демонстрация на Гешев и Кокинов бе в събота в Бобошево, когато изненадващо екс основният прокурор се появи в събота с персонална защита на събора в града.

Цивилни криминалисти от поделенията на Министерство на вътрешните работи в Дупница и Кюстендил охраняваха срещите му с бобошевци на събора. Бившият началник на РЗИ – Кюстендил и Благоевград доктор Михаил Кметски пусна фотография във фейсбук с Иван Гешев и млада дама, която сякаш инцидентно била на събора. Кметски се похвали, че е бил поканен от негов другар за срещата с Гешев, само че не пожела да спомене името му.

Реклама

Единствено Narod.bg научи, че този тайнствен другар е някогашният градски прокурор на София Николай Кокинов, в този момент юрист, който се оказа непосредствен до следствия за корупция кмет на Бобошево Крум Маринов.

Николай Кокинов подаде оставка от високия пост обвинител №1 на София преди 10 години – в края на април 2013-а. Причината станаха пуснатите в медийното пространство скандални записи от диалози сред някогашния министър председател Бойко Борисов, някогашния аграрни министър Мирослав Найденов и самия Кокинов.

Колегите от „ Струма “ потвърдиха, че на спявката в Бобошево някогашният основен прокурор Иван Гешев, заканил се да измете „ политическия отпадък “ от Народното събрание, което му костваше поста, събирал съидейници в дребната община за придвижване „ Справедливост за България “, което би трябвало да прерасне в партия, която да взе участие на изборите за локална власт на 29 октомври.

Гешев категорично загатнал, че неговият политически план ще взе участие с листа за общински съветници в Бобошево на вота наесен.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР