Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед и национал на България Димитър

...
Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед и национал на България Димитър
Коментари Харесай

Бербатов: Манчестър Юнайтед вече не е в борбата за титлата

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед и национал на България Димитър Бербатов счита, че „ алените дяволи “ са отпаднали от борбата за купата, като даже може да останат отвън топ 4 в класирането на Висшата лига. Тимът, воден от Оле Гунар Солскяер, изостава на 7 точки от водача Манчестър Сити, който е и с мач повече.

Според Берба Юнайтед е изпаднал от битката за купата, тъй като този сезон е изгубил скъпи точки в мачовете против по-малките тимове.

" Виждате ли какво се случва, когато не печелиш мачовете си против по-малките тимове? Срещу Шефилд Юнайтед и Уест Бромич Манчестър Юнайтед трябваше да вземе цялостния актив от точки, само че не беше съсредоточен задоволително и в този момент няма смисъл към този момент да се приказва за шанса му за купа “, написа Бербатов в блога си за известна букмейкърска компания.

" Все още Ман Юнайтед е на второто място в класирането. Трябва да се опита да затрудни оптимално градския противник Сити. Очевидно е обаче, че „ алените дяволи “ са в доста по-лоша позиция отпреди, което е тъпо. Всичко това демонстрира, че мачовете против директните съперници за купата са еднообразно значими с мачовете с тимовете в дъното на таблицата. Сити има задатък от седем точки и с играта, която демонстрира, считам, че нямам по какъв начин да не завоюва купата. Когато не си непрекъснат, плащаш цената “, добави Бербатов.

" Притеснен съм, че в случай че Юнайтед продължи да губи точки, може и да не приключи в топ 4. Недопустимо е да гониш купата и да загубиш точки от последния, а след това от предпоследния. Разбира се, можеш да си позволиш да загубиш против Ливърпул или Манчестър Сити, които имат доста класни футболисти, само че против отборите в дъното би трябвало да взимаш трите точки. В противоположен случай си навличаш самичък доста неприятности. Манчестър Юнайтед би трябвало да се вземе в ръце, тъй като борбата за топ 4 става все по-ожесточена “, приключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР