Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла коментира пред

...
Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла коментира пред
Коментари Харесай

Майкъла: Саша Илич се учи в ЦСКА, най-неприятното е, че публиката я няма на стадиона

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла разяснява пред " Мач Телеграф " окуражаващата победа на " алените " над Хебър с 4:0.

" Хареса ми по какъв начин играха, само че Хебър не може да бъде аршин за ЦСКА. Най-неприятното е, че публиката я няма на стадиона. Това е най-важното нещо. Момчетата на Владо Манчев изиграха доста слаб дуел. Ние се възползвахме от обикновени неточности на вратаря и бранителите им. Другото, което ми направи усещане е, че Хебър пристигнаха на " Българска войска " да се надиграват с нас. Не можеш да се надиграваш с ЦСКА, можеш единствено да го излъжеш.

Схемата, която Владо беше избрал, не е за подобен мач. Разликата в класите на двата тима е голяма. Не може от този конфликт да се вършат генерални изводи за ротациите, които бяха направени. С 20 чужденци в редиците и 15 милиона бюджет, мача с Хебър ли да взимаме под внимание... Добра победа с 4:0, само че от тези четири попадения три бяха техни груби неточности. Ние нямаме водач в тима. Матай е муден и това се видя в мача с Лудогорец. Надбягаха го при едното попадение.

С разградчани играхме доста мощно, само че отново обикновени неточности костваха успеха. При първия гол Матай застана неприятно. Интелигентен футболист е, само че и двата гола, които ни вкараха, бяха и обикновени. Продължаваме да имаме проблеми в отбраната. ЦСКА губи точки от слаби бранители. В средата липсва конструктивен халф. Матай прави офанзивите с шутове от 30 метра от отбраната. Това не е футболът на ЦСКА. Имаме положителни футболисти 4-5 индивида, само че всичко останало е под равнището на " армейците ".

Никой не ми прави съществено усещане. Говорим за равнище ЦСКА, няма нито един, който да се отличава от останалите. Сега би трябвало да победим Ботев в Пловдив, това е доста значим мач за тима. От идващите три мача би трябвало да се вземат девет точки. Ако ЦСКА играе на 100% тимът, който би трябвало да се тормози, несъмнено е Ботев. Ние няма от какво да се тревожим, аз мисля, че ще победим с 1:0. Не мисля, че " алените " са напипали правилния темп, само че чакам да побеждаваме.

Саша Илич се учи в ЦСКА. Треньорът на втория тим Стамен Белчев, в случай че някой си мисли, че е по-слаб от него, се лъже. Белчев е превъзходен треньор по принцип. На Илич му би трябвало време най-малко до Нова година. Не можем да ги сменяме непрекъснато. 15 индивида махнахме за 7-8 години. Това не е съществено за клуб като ЦСКА ", приключи Майкъла.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР