ЛОНДОН (AP) — Съдия от Върховния съд постанови в петък,

...
ЛОНДОН (AP) — Съдия от Върховния съд постанови в петък,
Коментари Харесай

Правителството на Обединеното кралство е действало незаконно при одобряването на план за климата, постанови съдия от Върховния съд

ЛОНДОН (AP) — Съдия от Върховния съд постанови в петък, че държавното управление на Обединеното кралство е работило нелегално, когато е одобрило проект за реализиране на задачите за климата без доказателства, че може да бъде доставен.

Това беше вторият път в границите на две години, когато главният проект за деяние на държавното управление за климата се оказа незаконосъобразен и непълен за реализиране на правно обвързващи цели за понижаване на излъчванията на парникови газове.

Съдията Клайв Шелдън застана в петък на страната на три екологични групи, които заведоха делото, постановявайки, че решението на държавното управление да утвърди своя проект за осъществяване на бюджета за въглеродни излъчвания предходната година „ просто не е целесъобразно от доказателствата “.

p> Планът обрисува по какъв начин Обединеното кралство се стреми да реализира задачите си във връзка с климата, в това число задължения за понижаване на излъчванията на парникови газове с към две трети от равнищата от 1990 година до 2030 година и постигане на чистата ну...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР