В четвъртък срещу петък лошото време в Германия хвана в

...
В четвъртък срещу петък лошото време в Германия хвана в
Коментари Харесай

Токов удар уби мъж, слязъл да провери нивото на водата в мазето си

В четвъртък против петък неприятното време в Германия хвана в капан южната и западната част на страната. Пожарникарите непрекъснато са се отзовавали на сигнали.

46-годишен мъж умира след наводняване в къщата му за посетители в баварското градче Хаузен. Той слязъл в мазето, с цел да ревизира равнището на водата и съгласно пожарникарите там получил токов удар. Все още не е открито от кое място е пристигнал електрическият заряд , посочва „ Билд “.

„ Органите на реда са почнали оглед на място. Причината за гибелта към момента не е открита и изисква в допълнение следствие с специалисти “, разяснява Филип Хюмер, представител на локалната полиция. Назначена е и аутопсия на тялото.

 -52,3° в Китай: Счупени върхове, мразовит дъжд и пясъчни стихии (ВИДЕО) Светът 2 мин. -52,3° в Китай: Счупени върхове, мразовит дъжд и пясъчни стихии (ВИДЕО)  Градушка с размера на череша удари Сопот, Климент и Каравелово (ВИДЕО) България 2 мин. Градушка с размера на череша удари Сопот, Климент и Каравелово (ВИДЕО)  „ Грамотността към този момент не е значима “: В Германия стопират да броят грешките на учениците Светът 3 мин. „ Грамотността към този момент не е значима “: В Германия стопират да броят грешките на учениците  Бури блокираха Германия, 11-тонно дърво се стовари в леглото на спящо дете (ВИДЕО И СНИМКИ) Светът 3 мин. Бури блокираха Германия, 11-тонно дърво се стовари в леглото на спящо дете (ВИДЕО И СНИМКИ)  -52,3° в Китай: Счупени върхове, мразовит дъжд и пясъчни стихии (ВИДЕО) Светът 2 мин. -52,3° в Китай: Счупени върхове, мразовит дъжд и пясъчни стихии (ВИДЕО)  Градушка с размера на череша удари Сопот, Климент и Каравелово (ВИДЕО) България 2 мин. Градушка с размера на череша удари Сопот, Климент и Каравелово (ВИДЕО)  „ Грамотността към този момент не е значима “: В Германия стопират да броят грешките на учениците Светът 3 мин. „ Грамотността към този момент не е значима “: В Германия стопират да броят грешките на учениците  Бури блокираха Германия, 11-тонно дърво се стовари в леглото на спящо дете (ВИДЕО И СНИМКИ) Светът 3 мин. Бури блокираха Германия, 11-тонно дърво се стовари в леглото на спящо дете (ВИДЕО И СНИМКИ)

100 задачи в Бамберг, 200 в Ашафенбург

В четвъртък вечерта пожарникарите е трябвало да реагират на стотици сигнали, изключително в Долна и Горна Франкония.

Цели села в провинцията са били краткотрайно недостъпни. Някои изби са били цялостни с вода до тавана.

Според контролния център единствено в Бамберг е имало над 100 избавителни задачи. Множество изби, приземни елементи и подлези в града са били наводнени.

Две транспортни средства са били блокирани във водата и е трябвало да бъдат изтеглени. Пострадали няма.

В Ашафенбург поради проливния дъжд пожарникарите са се отзовали на над 200 сигнала. По данни на пожарната работа над 500 екипа на Спешна помощ там са били в подготвеност за реакции. Улиците е трябвало да бъдат разистени от паднали клони и насъбрана тиня.

На 2 май метеорологичната работа на Германия предизвести за мощни гръмотевични стихии, мощни ветрове и вероятни градушки  За някои региони предизвестието остана в действие до петък сутринта, показва Merkur.de.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР