Бившият футболист на Пирин Кирил Стойков е вероятният нов изпълнителен

...
Бившият футболист на Пирин Кирил Стойков е вероятният нов изпълнителен
Коментари Харесай

Кметът и бизнесът в Благоевград обсъдиха бъдещето на Пирин

Бившият футболист на Пирин Кирил Стойков е евентуалният нов изпълнителен шеф на Пирин, кметът Илко Стоянов организира поредна среща с бизнеса за бъдещето на клуба

Бившият футболист на Пирин Кирил Стойков ще бъде евентуалната кандидатура за изпълнителен шеф на клуба. Това заяви на конференция кметът на Благоевград Илко Стоянов и добави, че към този момент името му се разяснява единствено в неофициални срещи.

Следващата седмица ще бъде свикана изключителна сесия на ОбС-Благоевград, на нея съветниците се чака да разрешат на Общинския футболен клуб да организира общо заседание на акционерното сдружение, което да гласоподава кадровите промени в Управителния съвет.
 Пирин ще има нов шеф
Пирин ще има нов шеф

За жал ще има и съкращения

Кирил Стойков е добре прочут на бизнеса и обществеността, той е изиграл над 200 мача за Пирин, бил е изпълнителен шеф на клуба от 2001 до 2006 година, а след 2007 година става спортно - механически шеф. Бившият футболист ще поеме управлението на тима от Велислав Елезов, който сега е на поста. Очакванията са той да остане в администрацията и да работи за развиването на тима.

Добрата вест от през днешния ден, е че кметът Илко Стоянов организира следващата си среща с представители на бизнеса. По думите му 15-20 души все още са заявили подготвеност да оказват помощ на тима с разнообразни суми.

" В момента клубът дава положителни резултати, а това подтиква спонсорите ", сподели Илко Стоянов.

Списъкът с рекламодатели се чака да бъде разгласен обществено напълно скоро.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР