Бившият финансов министър Владислав Горанов проговори след дълго мълчание. В

...
Бившият финансов министър Владислав Горанов проговори след дълго мълчание. В
Коментари Харесай

Горанов проговори, разкри капаните на Асен Василев

Бившият финансов министър Владислав Горанов проговори след дълго безмълвие. В изявление за бТВ той разкри клопките в проекта за възобновяване, които са заложени на България от Асен Василев.

„ Когато бягаш самичък, е най-лесно да излезеш втори. Планът за възобновяване и резистентност, направен от  първото служебноправителство, в което дългата ръка на Асен Василев се виждаше, има вътре доста условия, които не са наложително изискани от Европа. Видяхме, че сами сме предложили по-рано затваряне на мощности в Маришкия басейн “, разяснява Горанов.
-->
„ Темата за Шенген при нас е в едно и също положение повече от 10 години. Пореден общественик се провали в опитите си да убеди Нидерландия. Ние имаме доста повече какво да създадем с изключение на в областта на дипломацията “, уточни още той.

Горанов разяснява и тематиката за правосъдната промяна, като уточни, че досега не е препоръчан подобаващ формат

„ Проблемът с „ Нексо “ и други компании е единствено един - че се позволява да се заобикаля закона за финансирането на политическитепартии. Стига се до пазаруване на цели партии. Трябва да се ревизира дали лицата, правили дарения към избрани политически партии – приказваме най-много за „ Да, България “, са го правили регулярно, или ще се откри съмнителна непосредственост сред интервала на даренията и приемане на бонуси, предоставяни от техните компании. За мен това е въздействието в политическия живот. В Съединени американски щати активността им е била противозаконна, по тази причина и беше неразрешена “, разяснява Горанов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР