Бившият енергиен министър Александър Николов, който положи подпис под меморандума

...
Бившият енергиен министър Александър Николов, който положи подпис под меморандума
Коментари Харесай

Бившият енергиен министър Александър Николов с остър коментар по казуса Джемкорп

Бившият енергиен министър Александър Николов, който постави автограф под меморандума с " Джемкорп " реагира остро на обвиняванията на ГЕРБ, съгласно които договорът е още в действие и съставлява опасност за националната сигурност.

" Казаха ми да виждам ПиГ ТВ (оп, оправдавам се ПИК, неточност на google translate). Грандиозен запис, неповторим брифинг.
Трудно беше. Но, като същински путинофил… мисля, че е належащо на следващия ден вместо местна (и дори интелектуална) медийна среда да използваме Фейсбук Live. Като опция, която лицето Методиев (без тире) Борисов също може да се опита да ревизира по какъв начин работи. Нещо, като ТВ, но не тъкмо. Нещо като бонжур и бонсуар… само че по банкянски бонжуар. Та… за цялата полиглотска група на следващия ден - документи, щом си желаят - ок.
На капиталовото гуру (все отново притегли 0 лева като шеф на БАИ, обаче за компания герп си е чиста доза триумф, просто тъй като не съумя да извлече… с изключение на умопомрачителната си заплата) й предлагам да се обърне към близкия й до сърцето някогашен финансов министър. Все отново имам вяра, че може да й повдигне… още веднъж настроението, тъй като знае по какъв начин и за какво се оформят документи, изключително касаещи “финансови задължения ”. Ако пък държи - дано попита конфигурираното катамаранно прокси в министерство на енергетиката за информация какво се случва, когато използваш квалификации (например лъжец). Ей по този начин за информация… че като виждам върви по добре утъпкана пътека.

И за всички другари, които споделиха, че пиша дълго. Специално с цел да генерираме по-голям интерес - видео. Кога?! Утре след 13:00 (нека не престават да прииждат почитателите, както означи незаменимият футболист-ветеран).


До на следващия ден!


P. S.: Това, че се храните само от кавги и боязън няма да ви избави (за вас “Ви и Вас ” са особено с дребни букви)! Това, че желаете да валидирате корупционните си практики върху обичаната хартия няма да бъде заметено, както заметохте демографските резултати от последното броене. Докато водихте война против личния си народ забравихте, че има хора и с памет.
И както постоянно е било до момента - в случай че инцидентно решите - постоянно съм отсреща за спор по тематиката. Може дори и на ваш брифинг ", написа Николов в обява в обществените мрежи.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР