Бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън заяви, че гласуването

...
Бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън заяви, че гласуването
Коментари Харесай

Хилари Клинтън вини Брекзит за загубата на изборите в САЩ

Бившият държавен секретар на Съединени американски щати Хилари Клинтън съобщи, че гласуването за Брекзит във Англия, и особено изговорените по време на акцията преди референдума неистини, са били предвестител на загубата й от Доналд Тръмп на президентските избори в Съединени американски щати , написа " Гардиън ".

" Гледайки в този момент гласуването за Брекзит, това до някаква степен беше предвестител на това, което ни се случи в Съединени американски щати ", сподели тя в изявление за БиБиСи.

Имайки поради " количеството подправена информация, която вашите гласоподаватели получиха от акцията за " Напускане ", Клинтън отговори: " Знаете, огромната неистина е инструмент с доста капацитет, и ние по някакъв метод я запазихме на безвредна отдалеченост в западните демокрации, отчасти поради свободата на словото ".

Очевидно постоянно е имало вестници, които клонят в дясно или ляво, те по някакъв метод се балансират взаимно. Но като се вземе поради избухливото разпространяване на онлайн вести и уеб сайтове, които се появиха и които доста дейно пропагандираха подправени истории, би трябвало да създадем нещо, би трябвало да има някакво базисно равнище на обстоятелства и доказателства в политиката ни. Честно, във всички елементи на обществото ни, разясни тя.

Клинтън напомни, че евроскептикът Найджъл Фараж е пропагандирал за Доналд Тръмп и за Брекзит.

Според нея Англия ще загуби доста, в случай че не подписа съглашение с Европейски Съюз за Брекзит.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР