Бившият боксьор в тежка категория Свилен Русинов коментира загубата на

...
Бившият боксьор в тежка категория Свилен Русинов коментира загубата на
Коментари Харесай

Родна боксова легенда: Кубрат беше страхлив!

Бившият боксьор в тежка категория Свилен Русинов разяснява загубата на Кубрат Пулев от Антъни Джошуа с нокаут в деветия рунд и уточни главните неточности на българина още при подготовката за конфликта в Лондон. Русинов е единственият българин, изправял се и против двамата братя Кличко. От Владимир губи с 1 точка, само че побеждава Виталий. Той е европейски първенец, международен вицешампион и бронзов медалист от олимпиада. Според него Кобрата не се подготвил добре, не обърнал внимание на неповторимия десен ъперкът на Джошуа и бил нерешителен в мача на живота му.

" Преди мача малко се съмнявах в успеха на Кобрата. Искаше ми се, само че класата на Джошуа е доста по-голяма. Приятели сме с Кубрат, не желая да ми се сърди, само че истината е, че направи много пропуски в самия мач. Нямаше мощ, мощ, беше нерешителен - в смисъл, че не смееше да нападна може би, с цел да не се случи това, което стана в 9-ия рунд ", прям бе Русинов пред „ Нова телевизия “.

" Не може с разходки до Зъбчето и с 10 пробягани километра да се подготвиш за подобен мач. Джошуа завоюва и с тактичност. Кобрата не обърна внимание на неговия неповторим десен ъперкът, а с него Антъни нокаутира и Кличко. Освен това зад Джошуа стои екип от 15-20 експерти, а при Кобрата са двама души ", изясни някогашният боксьор грешките на Кубрат Пулев.

" Не видях огромно предпочитание за победа, а това беше финален късмет за него. Това беше мачът на живота му. По-добре е след този мач да намерения дали би трябвало да продължава да се боксира. Получи много тежки удари от Кличко и Джошуа, които са нездравословни за неговото здраве ", приключи Свилен Русинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР