Бившият автомобилен състезател и един от най-близките приятели на Михаел

...
Бившият автомобилен състезател и един от най-близките приятели на Михаел
Коментари Харесай

Приятел на Шумахер: Той се бори, както винаги се е борил

Бившият авто играч и един от най-близките другари на Михаел Шумахер – Лука Бадоер призна, че вижда постоянно именития немец, само че е дал дума да не изнася информация за положението му.

50-годишният италианец, който кара за няколко тима във Формула 1 в кариерата си, даде изявление за италианското издание Кориере Дела Сера във връзка юбилея си.

" Това е тематика, за която постоянно пробвам да приказвам с усмивка, на инат на нейната трагичност. Михаел е един от най-хубавите ми другари, нашите фамилии са извънредно близки от доста години. Ходихме дружно на ваканции, карахме ски, а през лятото бяхме по плажовете. Децата ни растяха дружно, а Михаел е кръстник на огромния ми наследник Брандо. Синът ми постоянно е сочил него за кумир и одобри доста тежко случая ", показа Лука Бадоер, представен от " Монитор ".

" Как е Михаел ли? Не мога да приказвам по тематиката, дал съм дума. Често го навестявам. Аз и Жан Тод сме евентуално хората отвън фамилията, които най-често сме при него. Но не мога да кажа нищо за положението му, нито дума. Казвам единствено - той се бори, както постоянно се е борил, тъй като това е характерът му. И се апелирам за него и цялостното му възобновяване ", прибавя Бадоер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР