Бившият американски президент Барак Обама води преговори с американската компания

...
Бившият американски президент Барак Обама води преговори с американската компания
Коментари Харесай

Обама става телевизионен водещ за Netflix


Бившият американски президент Барак Обама води договаряния с американската компания за видео стрийминг „ Нетфликс “ (Netflix) за присъединяване си в телевизионно шоу. Това оповестява в четвъртък като се базира на лични източници, вестник "Ню Йорк Таймс".

Според тези данни диалозите са съвсем приключени. „ Нетфликс “ е подготвен да заплати забележителна сума на 56-годишния Обама и брачната половинка му Мишел за извънредно наличие, което ще бъде показано извънредно през канала за интернет стрийминг. Сумата, планувана в проектодоговора, не се оповестява.

Според обявата, Обама няма желание в границите на плана да разяснява нападките против себе си от страна на настоящия президент Доналд Тръмп, а вместо това ще се концентрира върху тематики, които могат да вдъхновят по-широка публика. Обсъжда се предлагането към Обама да води полемиката в излъчвания, отдадени на проблемите на опазването на здравето, изборните права, имиграцията, външната политика и климатичните промени. Не се изключва и шоуто по тематиката за здравословното хранене.

Петдесет и четири годишната Мишел, която по специалност е правист, беше първа дама през 2009-2017 година, когато брачният партньор ѝ Барак Обама беше американски президент. Двойката е семейство от 1992 година Те имат две дъщери - Малия и Саша.

Основана през 1997 година, компанията „ Нетфликс “ дава стрийминг видео през Интернет.

От 2013 година „ Нетфликс “ продуцира лични филми и телевизионни излъчвания.

През юли предходната година компанията заяви, че броят на клиентите на услугата по света надвишава 100 милиона души. /БГНЕС, ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР