Бившите футболисти на Манчестър Юнайтед Дарън Флетчър и Джон О’Шей,

...
Бившите футболисти на Манчестър Юнайтед Дарън Флетчър и Джон О’Шей,
Коментари Харесай

Бивши играчи на Юнайтед към Солскяер: Купувай!

Бившите футболисти на Манчестър Юнайтед Дарън Флетчър и Джон О’Шей, които имат по 5 трофеи от Премиър лийг, приканиха клуба и в частност мениджъра Оле Гунар Солскяер да се засилват на трансферния пазар. Във вторник вечер отборът не приличаше на тим със съществени искания и беше отвеян от Манчестър Сити в среща от шампионата за Купата на Лигата. Това още веднъж сложи на дневен ред въпроса за възможното укрепване на състава.

“Смятам, че Юнайтед би трябвало да купува още в този момент през януари, съобщи Флетчър пред Sky Sports. - Срещу Сити видях един отслабен тим, който изглеждаше млад и доверчив. Време е за нови играчи. Все отново съм уверен, че клубът няма да притегли някого поради самия трансфер, а ще търси подобен футболист, който да се опита да помогне на тези младоци.”

О’Шей отбрани Солскяер за избора на състав против “гражданите”, защото мениджърът имаше проблеми с контузени играчи. Според него обаче в този момент е моментът за деяние на пазара. “Това е шансът на Оле да се обърне към управлението с думите “Трябват ми футболисти”. За момента единствено Ливърпул може да бъде спокоен с играчите, които разполага. Юнайтед ще се съревновава за футболисти с Челси, Арсенал и Манчестър Сити, а и се знае, че през януари покупко-продажбите стават по-трудно”, съобщи ирландецът пред The Debate.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР