Бившата съпруга на президента Росен Плевнелиев – Юлияна, живее с

...
Бившата съпруга на президента Росен Плевнелиев – Юлияна, живее с
Коментари Харесай

Юлияна Плевнелиева заживя с любовника си в луксозен комплекс

Бившата брачна половинка на президента Росен Плевнелиев – Юлияна, живее с любовника си Камен Станев, с който има интимна връзка към този момент няколко години, написа HotArena.

Атлетичният мъж, сграбчил сърцето на своенравната екс първа дама, е и неин бизнеспартньор. Юлияна и Камен бе засичана неведнъж с любовника си, в това число и на отмора край морето, още до момента в който брачният партньор Росен бе държавен глава. Доскорошната половинка на четвъртия президент на България се е изнесла от тузарското фамилното жилище в „ Резиденшъл парк” на Околовръстното шосе в София още преди разводът с Росен Плевнелиев да бъде публично оповестен от съда. ВИП двойката Юлияна и Камен се нанесли в не по-малко първокласен затворен комплекс.

Раздялата в семейство Плевнелиеви бе предъвквана неведнъж в последните години. Доскорошният висш главнокомандващ обаче призна за разлъката едвам преди няколко дни. „ Бракът ни с Юлияна е минало”, показа той, като добави, че двамата са останали в другарски връзки.

"Таблоид” написа, че в действителност не Юлияна, а Росен е почнал с изневерите и даже е бил заловен „ на калъп” с известна журналистка, с което чашата дефинитивно преляла. Така или другояче разрушеното към този момент семейство поддържа връзка поради двете им деца – синовете Асен и Павел.

За интимната непосредственост сред Юлияна и Камен Станев се разбра още през 2013-а година. Докато цяла България по това време се възмущава, че първата дама въобще не се появява на публични събития до брачна половинка си, мацката предпочиташе волните разходки с Камен. Всъщност Юлияна и Росен от дълго време били наясно, че със фамилния им живот е свършено и ще се разделят. Уговорката им въпреки всичко била да придвижат формалностите, когато Плевнелиев си тръгне от „ Дондуков”2, с цел да не унищожават имиджа и кариерата му.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР