Бившата половинка на Благой Георгиев разкри, че футболистът не е

...
Бившата половинка на Благой Георгиев разкри, че футболистът не е
Коментари Харесай

Есмер разкри от колко време Джизъса не виждал сина си

Бившата половинка на Благой Георгиев разкри, че футболистът не е виждал сина си в продължение на пет години.

Красивата Есмер реши да дава отговор на въпроси на своите почитатели в обществените мрежи. Не липсваха и такива, които засягаха връзките ѝ с Благой, както и неговите с общото им дете Елай, написа " Телеграф "

Питанията “Елай вижда ли се с Благой? и „ От какъв брой време Благой не е виждал сина си “ получиха еднопосочен отговор “не “.

Проблеми

Някои от почитателите на рускинята бяха по-настоятелни и се поинтересуваха дали нашенецът поема най-малко финансовата грижа за отрочето си, само че и тук отговорът бе „ не “.



Така Есмер публично призна пред аудиторията си, че някогашният ѝ не взе участие по никакъв метод в развъждането на детето им.

Нещо повече, татарката счете за належащо внимателно да напише, че когато един мъж е слаб, той се пробва да убеди дамата, че повода за всичките им проблеми се крие в нея.



Чувства

Прекалено многото въпроси, свързани с някогашния ѝ брачен партньор, изненадаха рускинята по един много противен метод.

Поради тази причина тя откри за належащо да запише видеообръщение, в което ясно да изясни, че доста от дълго време е не запомнила, че футболистът съществува и е неприятно сюрпризирана от обстоятелството, че не престават да я занимават с него.

„ Дори не си припомням за този човек, той не значи нищо за мен “, изясни в клипа хубавицата и помоли почитателите си да спрат да ѝ задават въпроси, свързани с него.

Тя добави, че няма неприятни усеща към него и му пожелава всичко най-хубаво, само че доста отдавана е спряла да се интересува от каквото ѝ да е, обвързвано с него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР