Бивш годеник на покойната Арета Франклин има претенции към дял

...
Бивш годеник на покойната Арета Франклин има претенции към дял
Коментари Харесай

Пламна скандал за наследството на Арета Франклин, дългогодишен любовник претендира за парите

Бивш избраник на починалата Арета Франклин има искания към дял от наследството й. Причината – той упорства, че 30-годишната им връзка, въпреки и с спирания, му дава това право.

Претенцията на пенсионирания 71-годишен служител на реда Уили Уилкърсън раздели роднините на Арета Франклин и по нея ще се произнесе арбитър, заяви в. „ Сънди експрес “.

Искрите сред Франклин и Уилкърсън пламват през 80-те години на предишния век по време на нейна среща с почитатели в Детройт. Кралицата на соул музиката нееднократно в изявленията назовава връзката им „ огнена “. Двамата анулират годежа си през 2011 година.

Двамата по-възрастни синове на певицата - Кларънс и Едуард, които се на 63 и 61 години, са склонни да бъде реализирано съглашение. По-малките обаче - Тед и Кикалф, са " изцяло срещу ".

" Неговото искане изцяло раздели четиримата й сина. Тед и Кикалф мислят, че той единствено е преследвал парите й и е гледал на нея като на билет за безвъзмезден обяд и безграничен персонален пенсионен фонд ", споделя непосредствен на семейството
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР