Билетите за седмото издание на тенис турнира от сериите АТР

...
Билетите за седмото издание на тенис турнира от сериите АТР
Коментари Харесай

Пускат в продажба билетите за Sofia Open 2022 в четвъртък

Билетите за седмото издание на тенис шампионата от сериите АТР 250 Sofia Open 2022 ще бъдат пуснати в продажба в четвъртък (28 юли), осведомиха уредниците.

Феновете на тениса, които закупят своите пропуски до 28 август ще могат да се възползват и от специфична промоционална оферта - 20% понижение на билетите за последните четири дни от конкуренцията.

През тази година шампионатът Sofia Open в зала " Арена Армеец " ще се организира в интервала 25 септември - 2 октомври.

" Билетите за Sofia Open 2022 ще бъдат пуснати в продажба на следващия ден (28 юли) със специфична изненада за почитателите. Елитът на международния тенис идва в България за седмото издание на тенис шампионата от сериите ATP 250 в " Арена Армеец “ " от 25 септември до 2 октомври. Пропуските ще бъдат в продажба от 10 часа – онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.

В горещите летни дни и Sofia Open има горещо предложение за приятелите на тениса – един месец, в който ще има съществено понижение от 20% за самостоятелните билети за финалните 4 дни (29 септември – 2 октомври), както и за пакетните билети. Промоционалното предложение е годно до 28 август ", пишат уредниците.



Преди два дни стана ясно, че през 2022 година. За французинът това ще бъде трето присъединяване в " Арена Армеец ", като през 2021 година той доближи до разногласието за трофея, изгубен от Яник Синер.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР