БГНЕС Държим се крайно неадекватно по време на войната с вируса.

...
БГНЕС
Държим се крайно неадекватно по време на войната с вируса.
Коментари Харесай

Стрелба по лекарите във време на война - това е невиждан цинизъм!

 БГНЕС Държим се извънредно несъответстващо по време на войната с вируса. С напредването й насочваме гнева си натам, където той няма никакво място. Посоката на гнева ни е толкоз сбъркана, че ни трансформира в невиждани циници.

След драмата с двамата умряли пациенти в Пловдив форумите още веднъж са цялостни с мнения на " експерти “, които назовават лекарите мошеници и търгаши, на които не им пука за човешкия живот, изричат се за здравната ни система.

Очевидно е, че сме във война. Има ли спор по този въпрос? И какво вършим? Седим си у дома, по офисите и стреляме в тил по бойците на фронта. Искаме от тях да завоюват всички борби. И в случай че изгубят една, две,три, сме подготвени да ги изпратим на гилотината. А какъв брой завоюваха? И какъв брой от тях си отидоха, с цел да спасят други животи.

Отчаянието на околните на жертвите е обяснимо. Болката е мощна. Утре може да са нашите близки. Очевидно е, че здравната ни система е пред срутване, в случай че не е към този момент рухнала. Но лекарите са на фронта и се борят с пропадането й. Нали сте ги виждали в коронавирус отделенията – не се прибират с дни вкъщи. Това е жестока война.

Да обвиняваш боец на фронта, че не е спечелил всички борби, е необикновен цинизъм. Статистиката е безпристрастна – два % от инфектираните губят борбата, останалите 98 я печелят благодарение на лекарите, които сме подготвени да обесим в прилив на яд.

Какво очаквате от демотивиран войник на фронта? Нищо с изключение на загуби. А нашите губят два живота и избавят 98. Не стреляйте в гърба им, аплодирайте ги!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР