БГНЕС > Боил БановБоил Банов от времето, когато е бил зам.-министър,

...
БГНЕС
> Боил БановБоил Банов от времето, когато е бил зам.-министър,
Коментари Харесай

Гръмна пореден скандал в държавата!

БГНЕС > Боил БановБоил Банов от времето, когато е бил зам.-министър, основният прокурор Сотир Цацаров се самосезира и разпореди неотложно осъществяване на инспекция.

Проверката е предоставена на Специализираната прокуратура поради качеството на лицето, за което са показани данните и изказванията за осъществени корупционни прояви, вследствие на които е опростена наказателна клауза на изпълнителя  в размер на 700 000 лв..

Още през днешния ден ще се пристъпи към условие на цялата документи по сключването и осъществяването на контракта за строителство на обект " Ларгото “, културно информационен комплекс " Сердика “ 2- 3 стадий. Ще бъдат снети и пояснения от лицата, имащи отношение към случая.

По-рано през днешния ден Йончева назова случая " Ало, Банов съм! ".  По време на конференцията бе пуснат аудиозапис, за който се твърди, че е от диалог с Банов. Бе пуснат къс вид със надписи. Социалистката обаче даде обещание да даде на публицистите цялостния запис, късия запис, както и цялостните надписи от записите на Боил Банов. 

По думите ѝ записът е изработен от чиновник на министерството на културата. Тя уточни още, че е направено изявление с въпросния служител, който е предпочел да остане неизвестен, само че се е съгласил да бъде очевидец. Ще бъдат пуснати сигнали до прокуратурата и ОЛАФ, тъй като става въпрос за европейски средства. От Българска социалистическа партия желаеха оставката на министъра на културата Боил Банов.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР