Безспорно ярките цветове превзеха есенно-зимните колекции. Дотолкова, че на моменти

...
Безспорно ярките цветове превзеха есенно-зимните колекции. Дотолкова, че на моменти
Коментари Харесай

Ефектът черно и бяло, който винаги изглежда шик

Безспорно ярките цветове превзеха есенно-зимните сбирки. Дотолкова, че на моменти ни се желае да ги загърбим изцяло и да се върнем към минимализма на черното и бялото. Вероятно и вие сте имали моменти, в които дрешникът ви е преливал от всевъзможни цветове, до момента в който по-късно вършиме внезапен завой към неутралните тонове. Точно по тази причина този път ярката палитра я използваме единствено за декор, с цел да ви покажем няколко страхотни находки от последната сбирка на в магазини. И макар че марката в последно време също ни изненадва с красиви и цветни принтове, този път ние се насочихме към безспорни класики, напълно в черно и бяло, като с необятни крачоли и свободен контур. Неговият ретро вайб толкоз добре пасва на 90-рксия тренд, че нямаше по какъв начин да му устоим и да му намерим място в всекидневието си.



Това се отнася и до с цип, с което съвършено се допълват, макар че могат да се комбинират и с други неща. Ние допълнихме стайлинга със спортна блуза с дълъг ръкав и скъсена кройка, още веднъж на adidas Originals, върху която се откроява и единствения по-ярък подробност при логото и лентите, само че самият принт също е това, което незабавно притегли вниманието ни. И, да, не е наложително да се носи единствено в спортната зала.

Не по-малко обичана част от тоалета ни са кецовете, които в този момент се открояват със шеговит принт по лентите и в задната си част. Знаете ли, че тези спортни обувки от 70-те стартират съществуването си точно на баскетболното игрище, преди да завладеят света на скейтбордистите и хип-хопа, а по-късно и този на street style модата. Затова и нямаше по какъв начин да не ги отведем точно до най-актуалното баскетболно игрище сега.

Вижте още елементи във видеото ни:

 
               

 
С поддръжката на
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР