Безглутенова и антиоксидантна бира - очакван хит на пазараТенденция в

...
Безглутенова и антиоксидантна бира - очакван хит на пазараТенденция в
Коментари Харесай

Безглутенова и антиоксидантна бира - очакван хит на пазара

Безглутенова и антиоксидантна бира - предстоящ шлагер на пазара
Тенденция в потреблението на бира е, че от ден на ден фенове се отдръпват от мътната и търсят продуктите с кристалния ярък цвят. Силно охмелените бири стартират да отстъпват на класическите малцови пива със мощно изразен темперамент и усет. Това разяснява за БГНЕС изпълнителният шеф на Съюза на пивоварите Ивана Радомирова във връзка есенното издание на Националната бирена академия.

Специален посетител на събитието е изпълнителният шеф на Европейската пивоварна спогодба Джон Брауер. Пред сектора той показа последни трендове в пивоварната промишленост.

Новите трендове в асортимента през идната година е основаване на безглутеново питие или с нараснали антиоксидантни характерности, разкри още Радомирова. Нейните упования са да се усили делът и асортиментите на безалкохолните и нискоалкохолните бири.

Сред най-чаканите вести от страна на промишлеността тя разкри, че се чака да излезе алманах с над 400 метода за проучване и окачествяване на другите стадии в пивоварното произвеждане. Специализираното издание, наречено още Аналитика, ще бъде с абонамент онлайн. За пивоварите ще има разполагаем извънредно доста стандарти. Без този труд ние не можем да изпием една капка питие “, изясни Радомирова.
 Ивана Радомирова и Джон Брауер Ивана Радомирова и Джон Брауер / БГНЕС
Ивана Радомирова регистрира още, че съгласно последната статистика на Европа, резервираме 13-та позиция по размер на консумация по отношение на предходната година. По отношение на произвеждане, страната ни заема 14 позиция измежду страните от Стария континент. В съпоставяне с предходната година отчитаме напредък в класацията.

"Едно от нещата, като наклонност се вижда във всички европейски страни, е, че се появяват от ден на ден пивоварни. Това е добре, тъй като дава огромен избор на потребителя. Пред експертите споделих, че макар голямото многообразие – хмелът остава като доста известна суровина, употребява се освен за мъка, само че и за мирис “, разяснява за БГНЕС Джон Брауер.

Като труда наклонност в индустриалния развой той открои, че от ден на ден пивовари отделят внимание на бистротата на продукта. Дори по-малките пивовари отделят големи вложения в системи за пречистване, тъй като се убедиха, че си оправдават вложените средства, а техните бири се търсят, разяснява още изпълнителният шеф на Европейската пивоварна спогодба. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР