BEBE REXHA ще бъде една от световните музикални звезди, които

...
BEBE REXHA ще бъде една от световните музикални звезди, които
Коментари Харесай

BEBE REXHA ще бъде част от MTV Presents Varna Beach

BEBE REXHA ще бъде една от международните музикални звезди, които ще забележим на MTV Presents Varna Beach на 15 юли. Родом от Ню Йорк, BEBE REXHA е наелектризиращ реализатор онлайн, който ще развълнува българската аудитория на Варненския плаж. Големите й интернационалните шлагери, като I Got You, In The Name of Love, No Broken Hearts, Me Myself and I и The Way I Are, реализират голям триумф по целия свят. Общите планове на BEBE с актьори като Nicki Minaj, Martin Garrix, Lil Wayne и G-Eazy я нареждат като един от най-модерните, вълнуващи, водещи интернационалните поп реализатори.

BEBE REXHA показа “Развълнувана съм от опцията да извърша своите песни онлайн за първи път в България. Очаквам с неспокойствие да видя феновете си във Варна! Знам, че имам доста специфични почитатели в България и можем да бъдем част от това необикновено MTV събитие дружно. “

Това е първата изява на BEBE REXHA в България. Късметлиите в публиката могат да чакат шоу онлайн от международна класа на една от най-големите подиуми, изграждани в България по време на MTV Presents Varna Beach. Музикалният фестивал ще продължи близо дванайсет часа от обяд до среднощ на варненския плаж единствено след броени дни.

Списъкът с всички интернационалните реализатори на MTV Presents Varna Beach към този момент е доказан. На 15 юли във Варна ще забележим и чуем осъществяванията на: Bebe Rexha, Steve Aoki, Jonas Blue, Redfoo, Tinie Tempah, Gorgon City, R3wire & Varski, SuperHero DJs.

Ето кои са и българските реализатори: Поли Генова, DARA, Кристиан Костов, Pavell & Venci Venc'

Две от звездите от последния сезон на музикално шоу №1 X Factor също ще са част от събитието.

Българската поп сензация DARA, чиито характерен глас и забележителна характерност я трансфораха в фаворитка на публиката, откогато стъпи на българската музикална сцена, и Кристиан Костов, който докара България до невижданото второ място на Евровизия тази година, ще се причислят към Pavell & Venci Venc' и Поли Генова, като подкрепящи задграничните реализатори.
MTV Presents Varna Beach е невероятна опция за гениите от страната да доближат до интернационална аудитория и да покажат най-хубавото от българската поп сцена.

" Това е отлична опция за мен и нямам самообладание да изляза със своите танцьори на тази голяма сцена в родния си град! ", показа DARA и добави:

" Много съм разчувствана да се срещна с публиката и с интернационалните звезди, с които имам удоволствието да разделям една сцена на това значимо събитие! ".
 дара
А ето по какъв начин ще наподобява и сцената на MTV Presents Varna Beach. Това е една от най-големите подиуми, изграждани в миналото в България:
 сцена

NOVA и Нетинфо са медийни сътрудници на събитието.
Музикалните почитатели към момента могат да закупят билети за MTV Presents Varna Beach – цените след до 7 юли са 79 лв., а по-късно 88 лв.. Повече информация може да намерите тук
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР