Баскетболният тим на Цървена звезда попадна в заглавията на световните

...
Баскетболният тим на Цървена звезда попадна в заглавията на световните
Коментари Харесай

Цървена звезда с контра за критиките: А вие ще вдигнете ли транспарант „Косово е Сърбия“?

Баскетболният отбор на Цървена звезда попадна в заглавията на международните спортни медии, откакто преди няколко дни отхвърли да поддържа акцията в поддръжка на Украйна преди срещата си в Евролигата с литовския Жалгирис. От клуба се видяха принудени да отговорят на тежките рецензии.

„ След вчерашните събития, може ли Цървена звезда законно да изиска всички участници в мачовете в Белград да застанат зад транспарант „ Косово е Сърбия ", с цел да се интернационализира в допълнение казуса с опита за завладяване на южната ни провинция и 17% от територията на Република Сърбия? “, написаха в своя уеб страница „ звездашите “.

Баскетболният клуб е безапелационен, че ще следва националната позиция на Сърбия по тематиката с войната сред Русия и Украйна, а към днешна дата Белград поддържа обществено Москва.

KK Crvena zvezda mts u cilju sprečavanja bilo kakvih spekulacija i politizacije gesta naših igrača pre početka utakmice u Kaunasu i košarke u celini, primoran je da se oglasi povodom svih dešavanja tokom utakmice u Kaunasu
— KK Crvena zvezda mts (@kkcrvenazvezda)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР