Бързият достъп до услуги е основа за оцеляването на всяка

...
Бързият достъп до услуги е основа за оцеляването на всяка
Коментари Харесай

Huawei Technologies Bulgaria и Acibadem City Clinic с партньорство в дигитализацията на здравеопазването

Бързият достъп до услуги е основа за оцеляването на всяка организация, работеща във която и да е промишленост. Но може би тази потребност се усеща най-вече в опазването на здравето. Тук забавянето на услугите може да има сериозен, оказващ въздействие върху живота резултат. И защото търсенето на здравни услуги се усилва по целия свят, изключително след началото на пандемията, натискът върху инфраструктурата на болничните осведомителни технологии (ИТ) става все по-сериозен. Затова се постанова здравните институции да подсигуряват, че системите им са ефикасни, бързи и - най-важното - постоянно включени.

Именно стремежът към качествено цифрово опазване на здравето събира софтуерния колос Huawei Technologies и една от най-хубавите лечебни заведения в България - Acibadem City Clinic. През юни 2023 стартира процесът за възобновяване и рационализиране на осведомителната инфраструктура на лечебното заведение посредством софтуерните решения на Huawei.

" Вече 5 месеца след инсталирането на оборудването на Huawei ИТ екипът на Acibadem City Clinic не е срещал съществени компликации или провокации. Huawei е наш сътрудник и решенията, които предлага в разнообразни насоки - от мрежово, през Wi Fi до Data Center - ни дават опция да имам пряк достъп до ноу-хау на световен вендор. Наличието на местен хъб от експерти в София улеснява връзката сред двете компании, което оказва помощ за продобиване на доверие и успокоение у нас ", разяснява Цветомир Николов, управител " Информационни технологии " в Acibadem City Clinic.
Цветомир Николов, управител " Информационни технологии " в Acibadem City Clinic
" Чест и същинско самопризнание за нашия екип е, че болница от ранга на Acibadem City Clinic избра точно Huawei да поддържа дигитализацията на лечебното заведение. Партньорството ни е в резултат на споделеното ни виждане за цифровизация като основа за подобряването на опазването на здравето за най-хубава грижа за публичния интерес. Напълно обвързваните и надеждни решения за опазване на здравето на Huawei дават на медицинските експерти и организации съдействието, от което се нуждаят, с цел да споделят, обработват и употребяват несъмнено здравни данни, с цел да се грижат по-ефективно за своите пациенти ", сподели Руслан Цанков, управител " Продажби " в Huawei Тechnologies Bulgaria.
Реклама
Като международен водач в промишлеността на осведомителните и информационните технологии (ИКТ) Huawei разполага с впечатляващи благоприятни условия и технологии за предпазване и архивиране на медицински данни, които могат да подкрепят дигитализацията в медицината и да подобрят процесите на опазване на здравето:

Data Storage Solutions с висока успеваемост: Huawei дава масиви за предпазване с висока успеваемост и огромен потенциал. Тези системи могат да съхраняват големи размери от медицински данни, в това число медицински изображения, електронни здравни записи и данни от датчици. Те обезпечават надеждност и бърз достъп до информацията, което е жизненоважно за лекарите и пациентите. Автоматизирано ръководство на данните: Huawei дава решения за автоматизирано ръководство на данните, което включва оптимизация на съхранените данни, аварийни копия и възобновяване при повреди. Този аспект е от значително значение за сигурността и целостта на здравната информация. Сигурност на данните: Huawei се отличава с високите си стандарти за сигурност. Технологиите на компанията включват механизми за криптиране на данни и усъвършенствани модели за ръководство на достъпа. Това подсигурява, че здравната информация е предпазена от нежелани достъпи и хакерски атаки. Облачни решения за предпазване: Huawei предлага облачни решения за предпазване на данни, които могат да бъдат интегрирани с медицинските осведомителни системи. Този метод разрешава елементарно шерване на данни сред здравни заведения и сътрудници и улеснява телемедицината и консултациите на отдалеченост.

Използването на оборудването и технологиите на Huawei в медицинския бранш освен усъвършенства опита на самостоятелните пациенти, само че и дава обилни изгоди за медицинските заведения. Системите за предпазване и архивиране на данни, предоставяни от Huawei, разрешават на здравните институции да усъвършенстват своите процеси, като обезпечат по-ефективно ръководство на пациентските данни, промени на вътрешните интервенции и по-добра съгласуваност на грижата. Това освен понижава административните натоварвания на здравните служащи, само че и усъвършенства обслужването на пациентите и форсира вземането на медицински решения.
Свързани публикации За втора поредна година " Хуауей Технолоджис България " награди отличници от Висшето учебно заведение по телекомуникации и пощи 11 септември 2023, 08:00 Дигитализацията може да бъде идващият мотор за стопански напредък в България 29 юни 2023, 08:00 Технологиите нямат последна точка, а единствено обща задача - основаване на по-добро бъдеще за обществото 26 юни 2023, 00:00
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР