Барабанистите имат лош късмет – постоянно гледат задниците на останалите

...
Барабанистите имат лош късмет – постоянно гледат задниците на останалите
Коментари Харесай

Омръзна ми да ви гледам задниците, рече Ринго Стар и се пенсионира

Барабанистите имат неприятен шанс – непрекъснато гледат задниците на останалите от групата. Когато ми омръзна, се пенсионирах. Така Ринго Стар разказва в резюме кариерата си на музикант. Легендата от „ Бийтълс “ през днешния ден навършва 80 години.
Притежава над 300 млн паунда, ужасно имение и не обича глупави публицисти. Не пие алкохол от 1988 година, когато в Америка се отдава на няколкодневен запой, след който попада за няколко месеца в медицински център в Аризона. Изпих си дажбата, че и от горната страна. След това разбрах, че да си изтрезнял не е недостатък, споделя Ринго.

Той е роден на 7 юли 1940 година в Ливърпул. Често отсъствал о учебно заведение по болест. Участва в групи от 1957 година, а в „ Бийтълс “ влиза на 18 август 1962 година.

Заема 22-ро място във безконечната ранглиста на барабанистите в рок музиката.

През 1989 година основава супер групата Ringo Starr & His All-Starr Band.

За него Джон Ленън постоянно казвал, че е сърцето на „ Бийтълс “.

Понякога ми демонстрират фотоси от концерти, в които съм взел участие. Или в записи на песни с другари музиканти. Гледам ги и се чудя: по кое време ли се е случило това? Не съм болен, нито вманиачен, просто не помня хилядите участия, за Бога…

„ Бийтълс “ се разпусна, тъй като към този момент нямахме същата сила като първоначално. Разбрахме че сме разнообразни и че в бъдеще няма да бъдем едно цяло, както във великото време. Винаги идва този миг, - споделя още Ринго Стар.

Интервю:

Журналист към Ринго Стар:

- В някои ваши песни участва даже Бетовен?

- Разбира се, има нелоши стихове…

Из изявление с Джон Ленън:

Журналист: Ринго Стар ли е най-хубавият барабанист в света?

Ленън: В света? Той не е най-хубавият даже в „ Бийтълс “…
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР