Българският представителен тим по електронен футбол на FIFA22 разгроми състава

...
Българският представителен тим по електронен футбол на FIFA22 разгроми състава
Коментари Харесай

България разгроми Германия на FIFA22

Българският внушителен отбор по електронен футбол на FIFA22 разгроми състава на Германия с 5:1 и 3:1 в първия спортен ден от втората предквалификация (Play-Ins) за FIFAe Nations Series 2022, проведени от международната футболна асоциация ФИФА. Двубоите от Play-Ins се организират във формат двама против двама на подпора PlayStation 5 и съставите се срещат по два пъти. Мачовете тази седмица се играят за оставане в Първа дивизия на Конференция 2 на шампионата, от която във Втора дивизия ще слязат три от осемте участващи тима.

Двата дуела с германците бяха извоювани от националите Георги Георгиев (jorjewin) и Сезер Сабриев (BGsanchez). Българският тим продължи присъединяване си в същия състав, само че последваха четири загуби от мощните противници Швеция (1:4, 1:5) и Италия (0:4, 1:4). За последните мачове за деня с водача в дивизията Португалия в игра на мястото на Георгиев влезе Иван Чуров (DrNightWatch). В този състав националите записаха тъждество 0:0 и загуба с 0:3. Днес българският внушителен отбор по електронен футбол ще се изправи поредно против тимовете на Шотландия (18:00 часа), Русия (18:55) и Испания (19:50). Срещите може да бъдат следени онлайн по Twitch канала на българския състав www.twitch.tv/team_bulgaria.

Българските национали започнаха присъединяване си в шампионата от Втора дивизия, само че още в първата предквалификация съумяха да се изкачат в Първа дивизия. До края на зимния сезон ще се изиграят още 2 шампионата Play-Ins. Ако в края на предквалификацията българите завършат преди всичко в Първа дивизия, те непосредствено ще се класират за FIFAe Nations Series 2022. Напред не престават и двата най-постоянни тима съгласно ранглистата от четирите шампионата. Ако не покрият тези условия, националите ще се включат в същинските квалификации за влиятелния интернационален конгрес напролет. Георгиев, Сабриев и Чуров бяха селектирани в националния тим на база настоящия им рейтинг от представянето в шампионатите даващи отражение върху международната класация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР