Българският полузащитник Георги Миланов вкара един гол за Динамо (Букурещ),

...
Българският полузащитник Георги Миланов вкара един гол за Динамо (Букурещ),
Коментари Харесай

Гол на Георги Миланов отново не помогна за победа на Динамо

Българският полузащитник Георги Миланов вкара един гол за Динамо (Букурещ), който приключи 3:3 при гостуването на Университатя (Клуж) в мач на Клуж Арена. Но " Кучетата " могат математически да изпаднат след този кръг, в случай че съперниците им Политехника (Яш) и изключително У Крайова 1948 реализиран победи в понеделник.

Вратарят на клуба от стадион " Щефан чел Маре " Аднан Голубович, направи невероятна неточност за втория гол на Уни Клуж и това може да се окаже решаващо за спасението на Динамо от изпадане.

Домакините от Клуж излязоха напред още в 5-ата минута посредством Даниел Попа, само че в 37-ата Динамо изравни с точния изстрел на Ахмед Бани след подаване на Денис Политич.

Три минути след началото на второто полувреме Георги Миланов изведе своите напред. Това стана при контраофанзива, когато същият този Политич застигна топката на самата аутлиния и я върна на границата на наказателното поле. Българският халф я посрещна с левия крайник и я прати в горния ъгъл на вратата, защитавана от Андрей Горчя. Само 8 минути по-късно Миланов беше сменен от Корнел Костин.

Домакините обаче изравниха в 61-ата минута посредством Денис оанча. Вратарят Голубович скочи за висока топка в куп от футболисти, само че при рухването я изпусна. Оанча беше най-бърз и незабавно я прати в мрежата, а съдията не се трогна от митингите на гостите, искащи фаул в офанзива.

До края на мача Динамо повече още веднъж посредством Домагой Павичич в 87-ата минута, само че някогашният бранител на Локомотив (Пловдив) Лукас Масоеро изравни в добавеното време за 3:3. И това попадение би трябвало да тежи на съвестта на вратаря и отбраната на Динамо, тъй като падна след поредност от рикошети при изпълнен ъглов удар, а никой не почисти топката отвън наказателното поле.

Така кръг преди края на шампионата Динамо (Букурещ) - водени от някогашния треньор на Ботев (Пловдив) Желко Копич, е на предпоследното 15-о място с 22 точки. Толкова има и У Крайова 1948 пред тях със същата голова разлика, само че по-добри спомагателни индикатори. Политехника (Яш) е на последното място с 21, само че в понеделник затваря кръга с посещение на Херманщат. Добрата вест за " алените " от Букурещ е, че в последния кръг одобряват осигурилия си първо място в плейофната група УТА Арад.
 Промоцията остана на назад във времето,
Промоцията остана на назад във времето, " Гьоз-Гьоз " отнесе с 3:0 водача Еюпспор

Нов страховит мач за момчетата на Стоилов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР