Българският национален отбор по футбол записа поредно поражение, като този

...
Българският национален отбор по футбол записа поредно поражение, като този
Коментари Харесай

Хърватия победи България на куц крак

Българският народен тим по футбол записа следващо проваляне, като този път отстъпи с 2:1 на Хърватска в контрола на „ Едюкейшън Сити Стейдиъм “ в Доха.

Символичните домакини започнаха с цели 10 промени спрямо мача със Словения преди няколко дни, като отмора получиха огромните звезди Ковачич, Перишич и Модрич, въпреки и по-късно да ги видяхме в игра от аварийна пейка.

Първата част мина главно под мисълта от двете страни, че не трябва да се позволява гол, само че след почивката бяха направени някои кадрови промени, които трансформираха напълно образа на срещата.

Дуйе Чалета-Цар бе изпъден в 63' за втори жълт картон, което даде осезаемо преимущество на „ трикольорите “ и то бе материализирано 6 минути по-късно от Кирил Десподов. Той получи страховит извеждащ пас зад тила на отбраната от Атанас Илиев, стреля през ръцете на вратаря и откри резултата, само че в насладата си реши да смъкна тениската. Това е нарушаване на разпоредбите, което изисква жълт картон, а нападателят на Лудогорец като че ли не помни, че секунди по-рано получи първото си публично предизвестие. Той разумно последва Чалета-Цар към душовете.

Лука Модрич по-късно влезе от аварийна пейка и получи правото да извърши дузпа, която бе осъществена без проблем за капитана на международните вицешампиони.

Малко по-късно Андрей Крамарич вкара за крайното 2:1 с хубав удар от отдалеченост, преодолявайки младия Светослав Вуцов.

В последните секунди „ лъвовете “ имаха необикновен късмет да изравнят, само че вместо това трима души пропиляха опцията против един от хърватите пред наказателното поле.

България продължава да няма триумф надалеч от София под управлението на Ясен Петров, само че вярата е, че нещата ще се подобрят за Лигата на нациите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР