Позор, срам, поведение на плазмодий... на това станахме свидетели снощи

...
Позор, срам, поведение на плазмодий... на това станахме свидетели снощи
Коментари Харесай

РАЗБИ: Магдалена Томова с първи думи след позорния финал на "Ергенът" и осъзнаването, че Алек няма "топки"!

Позор, позор, държание на плазмодий... на това станахме очевидци нощес в " Ергенът ", когато след месеци целувки и пояснения какъв брой е влюбен, Алек Младенов заряза Магдалена Томова и Надежда Вишева като " барани яйца " и просто им подмятна мизерно видео известие. А можеше и да е СМС, а?!

След като цяла България гръмна, през днешния ден една от двете финалистки - Маги Томова, излезе със мощен пост. Тя показа, че цялостен живот е вярвала и е чакала любовта, даже е събирала дъвки " Love is... " с фантазията да преживее същото. Но...

" Първата ми реакция преди да се явя на кастинга, беше да не го върша. После обаче си споделих, че човек би трябвало да прави първите стъпки, да се бори за това, което мечтае. През всички тези месеци гледах предаването като вас, тъй като знаех каква е развръзката и до неотдавна смятах, че виновността е в мен. Гледах се под лупа, следих всяка своя дума и реакция в профил, задавах си въпроси. Но ето, че след всичко претърпяно и всичко забелязано, мога да заявя - НЕ, виновността и повода не са в мен! ", безапелационна е Магдалена.

Тя прибавя и че още е сама, само че няма да се откаже и нито за момент няма да си разреши да спре да има вяра, че нейният мъж е някъде там и че ще го срещне, с цел да бъдат щастливи дружно.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов надежда вишева Магдалена Томова маги томова Ергенът Ергенът финал Любов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР