Българският кораб ще бъде съпроводен от военни кораби на Военноморския

...
Българският кораб ще бъде съпроводен от военни кораби на Военноморския
Коментари Харесай

„Царевна“ се подготвя да напусне Мариупол

Българският транспортен съд ще бъде съпроводен от военни кораби на Военноморския флот на Русия и на граничната защита на Федералната работа за сигурност

Българският транспортен съд „ Царевна “ приключва техническата си подготовка и оформя документите си за овакантяване на пристанището в Мариупол, съобщи командирът на военноморската база в Новоросийск контраадмирал Виктор Кочемазов, представен от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Първият кораб, който напуща пристанището, ще бъде турският транспортен съд „ Азов конкорд “. „ Работи се за това в най-скоро време от пристанището да излезе и корабът „ Царевна “, на който приключва работата по техническата подготвеност, събирането на екипажа и всички процедури по оформяне на митническите документи за граничен надзор “, сподели Кочемазов в отговор на въпрос на сътрудник на ТАСС.

По-рано началникът на Националния център за ръководство на защитата на Руската федерация Михаил Мизинцев заяви, че на пристанището в Мариупол са останали шест задгранични плавателни съда: "Царевна " (България), "Азбург " (Доминиканската република), "Смарта " (Либерия), "Блу остарял " (Панама), "Азов конкорд " (Турция), "Лейди Августа " (Ямайка).

Плавателните съдове, които напущат пристанището в Мариупол по отворения филантропичен кулоар, ще бъдат съпровождани от военни кораби на Военноморския флот на Русия и на граничната защита на Федералната работа за сигурност, сподели още Кочемазов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР