Българският филм “Моралът е доброто, проследяващ житейския път на доц.

...
Българският филм “Моралът е доброто, проследяващ житейския път на доц.
Коментари Харесай

10 български заглавия по HBO MAX за есенния ви филмов маратон

Българският филм “Моралът е положителното ”, проследяващ житейския път на доцент Кристиан Таков, влиза в селекцията с родни заглавия в стрийминг платформата на Warner Bros. Discovery - HBO Max -  у нас и в още шест балкански страни.  Премиерата е планувана за 22 септември - Денят на независимостта, с досегаемост в платформата от сутринта и от 21:00 часа и по телевизионния канал HBO. 

Социалната документалистика и портрети на открояващи се персони, образец за подражателство в професионалната си сфера и оставящи публичен отпечатък, заемат огромна част от интернационалното наличие в платформата в този род. А филмът за  личността на Кристиан Таков наложително би трябвало да се гледа.  

Вижте какво сме подбрали за вас  и си направете график за идващия кино маратон, който да посветите на българските филми!

" Петя на моята Петя "

Филмът отбелязва 40 години от гибелта на надарената поетеса, оставила дълбока диря в сърцата на генерации. 

Бъдещето и предишното, а историята е построена върху връзките и паралелите сред две тийнейджърки от друго време: Петя Дубарова и Петя Монова. Съвременната Петя би трябвало да открие своите отговори, сложена в обстановка или да избере живота, или да последва обичаната си поетеса. 

Оператор на кино лентата е Иван Вацов, продуцент е Николай Урумов, а копродуцент – Кръстьо Ламбев. Ролите се извършват от Алиса Атанасова, Александра Костова (познаваме я от ролята й в „ Маймуна “ на Димитър Коцев – Шошо), Алена Вергова, Юлиян Вергов, Ясен Атанасов, Албена Павлова, Васил Банов.   

 

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР