Българският филм „Жените също плачат“* (Women do cry) с участието

...
Българският филм „Жените също плачат“* (Women do cry) с участието
Коментари Харесай

Филм с Мария Бакалова в официалната селекция на Кан

Българският филм „ Жените също плачат “* (Women do cry) с присъединяване на Мария Бакалова влиза в програмата на фестивала в Кан (6-17 юли), осведоми „ Площад Славейков “. Продукцията на Мина Милева и Весела Казакова ще показа страната ни в категорията „ Особен взор “.

Програмата обичайно се организира редом с конкурсната стратегия, където филмите се борят за огромното отличие „ Златна палма “.

Една от функциите в „ Жените също плачат “ е изиграна от Мария Бакалова, за което удостовери самата тя в Инстаграм профила си. " Нямам самообладание да се забележим идващия месец в Кан, девойки ", написа Мария към останалите членове на екипа на кино лентата. Детайли от сюжета не се разкриват, само че в центъра на историята са „ семейство дами в общество, в което думата „ пол “ е непозната “.

Историята е въодушевена от същински случай, а действието се развива на фона на бурни анти-джендър митинги в България, написа в уеб страницата на mk2, компанията, която популяризира кино лентата.

Дуото Казакова-Милева са познати с работата си по документалната драма „ Звярът е още жив “ и игралния „ Котка в стената “, определен в формалната селекция на фестивала в Локарно през 2019 година „ Демоничното дуо “, както са определяни двете, разобличава „ неуместните, само че за жал реалистични несъгласия в българското общество “, показват кино лентата от mk2.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР