Парче бетон падна върху главата на жена, докато излизала от

...
Парче бетон падна върху главата на жена, докато излизала от
Коментари Харесай

Мостовете на „Спаси София с ПП-ДБ“ се къртят!

Парче бетон падна върху главата на жена, до момента в който излизала от колата си. Инцидентът е станал на 30 май под моста на ул. „ Тинтява “ в София. Бетонният пай, ударил младата жена, бил с размерите на мобилен телефон.

„ Преди към две седмици в обедната си отмора отидох до колата си, която беше паркирана под моста, с цел да си взема нещо. В момента, в който затворих вратата, върху главата ми падна парчето бетон. Веднага потече щедро количество кръв ”, описа по Нова телевизия потърпевшата Ванеса Мицкас.

По думите ѝ тя се обадила незабавно на Спешна помощ. В същото време наоколо минавали няколко момчета, които незабавно се притекли на помощ. „ Искам доста да им благодаря! Обадихме се на майка ми, която работи наоколо, и пристигна доста бързо. А аз настоявах да изчакаме Спешна помощ, тъй като знаех, че ще могат да ми оказват помощ още на място, защото кръвта беше доста. Поне 5-6 диалога със незабавните медици организирах единствено аз. Младежите с мен също им звъняха. Дори татко ми, който пътуваше от Елин Пелин ”, показа тя.

Ванеса акцентира, че до момента в който татко ѝ дойде, на място пристигнала патрулка, а чиновниците на реда направили оглед. „ В последна сметка Спешна помощ не пристигна. Баща ми ме закара до най-близката болница “, акцентира тя.

Младата жена съобщи, че към този момент е подхванала нужните дейности, с цел да потърси правата си.

На питане на NOVA от Столичната община с кмет Васил Терзиев от ПП-ДБ дадоха отговор, че незабавно след приемане на сигнала са изпратили спешен екип, който да обезопаси оборудването. След огледа е направено и обрушване на нарушеното бетонно покритие.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР