Българските специализирани служби не са на нивото на ситуацията за

...
Българските специализирани служби не са на нивото на ситуацията за
Коментари Харесай

Николай Радулов: Службите ни не са на нивото на войната в Украйна

" Българските профилирани служби не са на равнището на обстановката за спора Украйна - Русия . Службите са в безусловно същия тип, в който бяха преди две години, изпълнени с некомпетентни фрагменти ". Това съобщи заместник-председателят на Комисията по вътрешен ред и сигурност и народен представител от " ИТН " Николай Радулов пред БТВ. По думите му никакви промени не са се осъществили, с изключение на в управлението на ДАНС.

Радулов уточни, че част от ръководителите, последователи на предишното ръководство, към този момент заплашват останалите , че " обстановката ще се смени и ще има ви изгоним всички, като ще има и наказателно гонене ".

Според Радулов би трябвало да има строги ограничения за кадровото застраховане на спецслужбите , тъй като в този си тип са непроизводителни и неработещи.

Примерът, който той даде, е построяването на " Балкански поток " - няма никакъв материал от спецслужбите за плана.

" Балкански поток " е в интерес на Путин само, строен от съветски строителни компании, охраняван от частни съветски организации. Струва ни 3 милиарда - прелестна помощ за Путин, повече в сравнение с сме дали за изтребителите, които не сме получили. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР