Българската супергрупа Intelligent Music Project, водена от своя основен вокалист

...
Българската супергрупа Intelligent Music Project, водена от своя основен вокалист
Коментари Харесай

Супергрупата на Врабевски със специална песен за семействата с репродуктивни проблеми

Българската супергрупа Intelligent Music Project, водена от своя главен вокалист Рони Ромеро (Rainbow), показа видеоклипа към песента „ Listen “, която е част от последния албум на бандата - „ The Creation “.

Видеото на „ Listen “ е отдадено на фамилиите с репродуктивни проблеми. Именно борбата с демографската рецесия е една от идеите на основателя на Intelligent Music Project и създател на всички песни на групата доктор Милен Врабевски:

„ Битката с демографската рецесия е едно от направленията, в които целеустремено влагам от доста години. Около този проблем е належащо интензивно ангажиране от страната, само че освен – прогресивното понижаване на популацията е проблем на всички нас. С моята фондация се опитваме да насърчаваме раждаемостта, а асистираната репродукция е един от методите за решение на демографските проблеми на нацията. С клипа на „ Listen “ желаеме да дадем повече публичност на тази тематика, да притеглим още съидейници в битката за това да се раждат повече български деца “.



Благодарение на финансовата поддръжка на доктор Милен Врабевски и неговата Фондация Българска Памет досега са се родили 36 деца, а във видеото към песента вземат участие и някои от двойките, които Врабевски поддържа. Клипът пресъздава част от страстите, през които минават фамилиите с репродуктивни проблеми по пътя към сбъдването на фантазията им да имат лично дете.

Междувременно остава малко повече от месец до огромното турне на Intelligent Music Project, в което с изключение на Рони Ромеро присъединяване ще вземат още двама световноизвестни музиканти – Боби Рондинели (Rainbow, Black Sabbath)и Карл Сентанс от Nazareth.

Българската част от турнето на супергрупата ще се състои в края на май в Пловдив, Варна, Бургас и София, а билети може да закупите в мрежата на Eventim.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР