Българската петролна компания Инса ойл отвори бензиностанция в град Русе,

...
Българската петролна компания Инса ойл отвори бензиностанция в град Русе,
Коментари Харесай

Инса ойл отвори бензиностанция в Русе

Българската петролна компания " Инса ойл " отвори бензиностанция в град Русе, оповестиха от сдружението. Тя се намира на бул. Липник 73А. Фирмата уголемява своята мрежа в цялата страна, като към този момент разполага с 14 обекта. Много известна е първата бензиностанция на " Инса Ойл " в София, която е на бул. Цариградско шосе 62, на разклона за " Младост " в посока изхода на София. В Пловдив има 5 обекта, в село Стряма, в Първомай, в Севлиево, Габрово, Хасково, Стара Загора и на Маказа.

Комуникативните местоположения, качествените горива и положителното обслужване, както и непокътнатият съвременен жанр, комбиниран с комфортен интериор, трансформират бензиностанциите Insa Oil в желана локация за зареждане или срещи с другари.
С акцент към високото качество на горивата на положителни цени и положителното обслужване, бензиностанции Insa Oil подвигат равнището на петролния канал в България, като следват международните трендове и трансформират всеки собствен обект в едно друго място, разбиващо визиите за бензиностанция.

Голямото многообразие от питиета и храни,приготвени на място, както и комфортният паркинг вършат всяка бензиностанция с марка INSA OIL желано място за бързо кафе с фреш или следобедно капучино с сътрудници.

Веригата бензиностанции INSA OIL е резултат от дълготраен опит в производството, създаването и мениджмънта на петролни артикули, както и чудесно построената логистика и положителния имидж на всички марки от групата ИНСА.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР