Българската надежда на Евровизия 2021 Виктория представи новото си музикално

...
Българската надежда на Евровизия 2021 Виктория представи новото си музикално
Коментари Харесай

Новата песен на Виктория "UGLY CRY” има шанс да представи България на Евровизия 2021

Българската вяра на Евровизия 2021 Виктория показа новото си музикално видео. “ Ugly Cr y ” е една от песните, с които България може да вземе присъединяване на най-зрелищната музикална конкуренция в света. Това удостовери и самата певица с пост в Инстаграм. Според разпоредбите на състезанието, всяка песен, която е оповестена след 1 септември, може да вземе присъединяване през месец май, когато близо 200 милиона души ще вперят взор към артистите на Евровизия 2021.

Българската делегация и екипът на Виктория още веднъж ще употребяват потвърдилия се способ за вътрешен избор на песента. Точно той беше предпоставката България да реализира едни от най-големите си триумфи в състезанието. Финалното решение ще бъде оповестено през месец март. Песента “Ugly Cry ” е основана по време на музикалния лагер за Евровизия в Лондон. За музикалното видео Виктория още веднъж се доверява на надарения режисьор Виктория Караколева и опитния оператор Росен Савков, с които снима и предходните си два плана. Това е една от най-мащабните продукции, които са осъществени в България през 2020 година. Песента и видеото към нея описват за тежката страна на славата и за цената на това да запазиш себе си.

Виктория споделя за музикалното видео: “Зад реализацията на този клип стои голям труд. Отне ни повече от 18 часа, с цел да заснемем всичко, което бяхме възнамерявали. Смятам, че е значимо да благодаря на първо място на нашите другари от iCard, които направиха този план вероятен и на продуцентите на клипа от Ligna Studios, Four Elementz и MatchPoint Productions. Подобни огромни фотоси в изискванията на международна пандемия въобще не са лесни, само че се справихме и съм доста горда с това! ” Впечатляващата хореография във видеото е дело на Деян Георгиев, а в продукцията се включват над 15 танцьори. За стила на Виктория във видеото се грижи надареният стилист Гроздан Михайлов, който стои и зад визиите ѝ от видеото за Евровизия “Tears Getting Sober ”. Ефектните декори във видеото са част от студиата на UFO Film and Television Studio - едно от най-модерните в България. Междувременно уредниците от Европейския съюз за радио и телевизия оповестиха, че жребият от 2020 година ще бъде употребен и за идващото издание на състезанието, което значи, че Виктория и България ще вземат присъединяване във втория полуфинал на 20-и май. Евровизия 2021 ще се организира на 18, 20 и 22 май в нидерландския град Ротердам и ще бъде излъчена онлайн по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа българско време.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР