България спечели едва втория си мач от началото на световните

...
България спечели едва втория си мач от началото на световните
Коментари Харесай

Българите зарадваха Румен Радев с обрат над Северна Ирландия

България завоюва едвам втория си мач от началото на международните квалификации, като триумфът пристигна след поврат над Северна Ирландия.

Иван Караджов стори поредност от геройства през първата част, като на няколко пъти спря топката току пред гол-линията след точните удари на противника. Но стената му рухна след добавката на Конър Уошингтън в 35'.

Тодор Неделев обаче се развихри през второто полувреме, стреляйки на два пъти по прелестен метод с левия си крайник от близка и междинна отдалеченост. Особено усещане направи вторият му гол, който откри високо ъгъла на вратата зад Бейли Пийкок-Феръл.

Стигна се и до меле в последните минути на постоянното време, когато Далас потегли да дърпа Турицов, с цел да го изправи на крайници, когато десният ни защитник получи удар при една противоречива топка сред двамата. Това накара Малинов да се хвърли в отбрана на своя съотборник, само че за благополучие обстановката се размина с по един жълт картон за двамата провинили се футболисти.

Президентът Румен Радев бе един от малцината на трибуните на стадион „ Васил Левски “, които имаха опцията да изгледат срещата онлайн. Любопитното обаче бе, че президентът не бе във VIP ложата, а бе седнал със сина си измежду останалите ентусиасти в бранш „ А “.

Междувременно Швейцария завоюва с 0:3 гостуването си на Литва и по този начин публично страната ни изгуби и научен късмет за класиране на Мондиала в Катар следващата година.

Последният мач в този цикъл ще бъде против „ часовникарите “ на 15 ноември в Люцерн.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР