България има нужда от качествено, компетентно и почтено управление. Започва

...
България има нужда от качествено, компетентно и почтено управление. Започва
Коментари Харесай

Крум Зарков пред ФАКТИ: България има нужда от качествено, компетентно и почтено управление

България има потребност от качествено, умело и честно ръководство. Започва конституционната рулетка. Парламентът ще работи още няколко седмици, в които би трябвало да се одобри бюджетът. Но вероятността за нови избори е извънредно огромна. Това разгласи пред ФАКТИ депутатът от „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Зарков, откакто кабинетът на Кирил Петков падна. При гласуването на вота на съмнение, който бе импортиран от ГЕРБ-СДС, 123 депутати гласоподаваха „ за “, а 116 „ срещу “.

Относно нов кабинет в границите на този парламент, Крум Зарков не се наема с прогнози.
„ Първият мандат ще отиде в „ Продължаваме промяната “, тъй че те ще имат отговорност да ангажират нов кръг от договаряния, в случай че такива изобщо са вероятни. Но все още по-вероятно наподобява да се отива на избори “, изясни Зарков.

Попитан какъв брой е подготвена Българска социалистическа партия за избори, той сподели, че това е тематика, която би трябвало да се организира вътре в партията.

Относно предстоящото гласоподаване, в това число и от депутатите от „ ИТН “, против кабинета, Зарков счита, че това е било ясно още преди седмица, когато се е разпаднала ръководещата коалиция.

„ Предвид събитията към обединението доста по-вероятно бе да се случи това, което се случи. Такава бе политическата логичност. Но да се надяваме, че това ще е за положително и ще донесе по-добро ръководство. Всяка една от политическите сили, които са представлявани в този парламент, би трябвало да е наясно с отговорността, която поема. Не единствено тъй като сме в рецесии, а тъй като България има потребност от качествено, умело и честно ръководство “, приключи той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР