България и Великобритания ще продължат доброто си сътрудничество за гарантиране

...
България и Великобритания ще продължат доброто си сътрудничество за гарантиране
Коментари Харесай

НА ЖИВО от Брюксел: Страхотна вест за българите, живеещи на Острова! Тереза Мей и Борисов се разбраха да...

България и Англия ще продължат положителното си съдействие за гарантиране на сигурността в Европа, ръководството на миграционните потоци и битката с тероризма, бе безапелационното мнение на министър-председателите Бойко Борисов и Тереза Мей, които организираха среща в Брюксел преди началото на Европейския съвет. Това оповестиха от държавната осведомителна работа. Британският министър председател Тереза Мей уточни, че е осведомена чудесно с напъните на страната ни за запазване на границата на Европейския съюз и приветства държавното управление за постигнатото.

Във фокуса на диалозите бе и тематиката за отдръпването на Обединеното кралство от Европейски Съюз. „ Страните ни имат отлични двустранни връзки, потвърдили своето значение през годините, и излизането на Англия от Европейски Съюз няма да наруши съдействието и другарството сред тях “, акцентира министър-председателят Бойко Борисов.

Премиерът Борисов уточни, че мощна и обвързваща роля за връзките сред двете страни е и огромната българска диаспора в Обединеното кралство. „ Това са висококвалифицирани експерти, които дават огромна добавена стойност на английската стопанска система.

За нас е значимо при договарянията, водени сред Брюксел и Лондон, да бъде обезпечена правна сигурност на жителите и това да е първокачествен приоритет “, съобщи Борисов.





ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР