България гледа на Република Корея като един перспективен бизнес партньор

...
България гледа на Република Корея като един перспективен бизнес партньор
Коментари Харесай

Вицепремиерът хвали коректния южнокорейски бизнес у нас

България гледа на Република Корея като един перспективен бизнес сътрудник и като страна , от която може да научи доста. Това сподели вицепремиерът Валери Симеонов, който откри Корейско-български бизнес конгрес. Форумът е част от напъните за усилване на икономическите връзки и съдействието сред двете страни.

Той е резултат от договореностите, реализирани при визитата на министър-председателя на Корея Ли Нак-Йон през октомври предходната година. Страната ни може да бъде мост, свързващ Европа и Азия.

 Ново начало в връзките с Южна Корея
Ново начало в връзките с Южна Корея

Борисов желае огромен цех за електрически автомобили у нас

Вицепремиерът Валери Симеонов поздрави Република Корея за съвършено проведените олимпийски игри и означи, че с изключение на отличния състезателен дух е реализирано още едно нещо - понижаване на напрежението на Корейския полуостров.

Според вицепремиера Валери Симеонов полезностите сред нашите двата народа си наподобяват и точно това разрешава да бъде юридически общ бизнес. По думите му - и двата народа са работливи, дисциплинирани, патриоти, значително консервативни в обществено отношение, само че демократични във възгледите си за световния свят .

" Нашите нации остават твърди последователи на свободната частна търговия ", съобщи Симеонов. По думите му българо-корейските бизнес връзки ще останат постоянни с възходяща наклонност на развиване. Вицепремиерът посочи, че Република Корея е страната с най-модерна стопанска система надалеч пред Германия, Швеция, Швейцария .

Република Корея е едно от икономическите чудеса на света, което трансформира една земеделска страна във високотехнологична страна , означи Симеонов.

Той съобщи, че нашата страна гледа на Южна Корея не просто като на източник за капитали и вложения, само че и като на хора, от които можем да научим доста . Вицепремиерът означи, че корейските компании, опериращи у нас са правилни данъкоплатци, бизнес сътрудници и бизнес вложители, които постоянно играят по разпоредбите на закона, а достиженията им са резултат на сериозна конкурентоспобност и твърдоглав труд, а не заобикаляне на разпоредбите.

Вицепремирът удостовери, че страната ни предлага икономическа и финансова непоклатимост, съответствие цена-качество, импорт на работна ръка, висококвалифицирани експерти, ниски данъц и.

" Всички тези условия считам, че вие няма да намерите в Европа ", разяснява още той. По думите му София се трансформира в едно от най-перспективните места за основаване на нов бизнес. " Потвърждавам уговорките на българското държавно управление за развиване и задълбочаване на взаимните връзки във всички сфери от съвместен интерес ", съобщи Симеонов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР