България да използва благоприятното звездно време, за да формулира своята

...
България да използва благоприятното звездно време, за да формулира своята
Коментари Харесай

10-те най-известни пророци и астролози в света за 2021

България да употребява удобното звездно време, с цел да формулира своята задача Вещаят екот на оръжия и естествени катаклизми, чертаят радикално друг живот

Улисани в земните несгоди на чудовищната 2020 година с развихрила се пандемия, рецесия и гибел, дано вдигнем взор към звездите и си напомним какво предсказваха астролозите година по-рано - рекордни 6 слънчеви затъмнения, съединяване на планетите " чудовища " Плутон, Сатурн и Юпитер в знака на Козирог, полугодишен назадничав Меркурий, цялостен съвпад на Юпитер и Сатурн за първи път от 800 години и начало на нов витален цикъл в знака на Водолея. Всички тези неповторими звездни събития се случиха в границите на една година и сложиха началото на три дълготрайни цикъла от по 13, 20 и 33 години. Животът през 2020 обаче ни научи, че от време на време дълготрайните проекти нямат значение. Затова и през днешния ден всички се интересуваме от това - каква ще е 2021 година.  
Ще бъде по-леко, единомислещи са водещите астролози по света. Причината е началото на новия звезден цикъл на Сатурн и Юпитер, който към този момент е под знака на Водолей. За финален път този 20-годишен цикъл стартира в края на 2000-та година. Така, както началото на новия век ни донесе чисто нови събития, по този начин колосални промени ще ни връхлетят и в този момент. Както в тези години на власт се появиха новите водачи - Владимир Путин за Русия, Джордж Буш младши - за Америка и Царят за България, по този начин промяната на международния хайлайф и в този момент няма да закъснее.
Разликата сред тогава и в този момент обаче е голяма. Добрата вест е, че през 2021 година превключваме от детайла Земя на детайла Въздух, което ни дава късмет да полетим високо над провокациите. Преминаването на Сатурн и Юпитер в летящия Водолей ни предлага принадлежности, с които можем да променим институциите си, да преодолеем расизма, да разгадаем споровете, да се избавим от популизма и национализма, да се върнем към равенството и световното съдействие. Водолеят е знакът на демокрацията, напредъка и филантропичните дела. Съвпадът на Юпитер и Сатурн във Водолей, чието въздействие ще усещаме през цялата 2021, е за първи път от XV век насам - времето, когато тъмните епохи отстъпиха пред Ренесанса. Дали в този момент ще е същото? Предсказанията на най-известните гадатели и астролози не са идентични.  

1. Нострадамус: Въоръжен спор


Независимо, че е живял в Средновековието, доста от прогнозите му са се сбъднали с огромна акуратност. Като тази, че хората ще разлютят природата и земята, и скъпо ще си платят за това. Днес сме очевидци.
Той приказва още за великото преселение на народите вследствие на потребление на химически оръжия и световни военни спорове. Сирия е единствено едно доказателство. А пророчеството, че огромните беди на човечеството ще стартират от Изток през днешния ден доста хора поясняват, че е обвързвано с пандемията, тръгнала от Китай.
Ако това е правилно, значи че в околните 5 години може да избухне третата международна война. Дотогава доста страни ще са в положение на интернационалните спорове, а други ще претърпяват перманентна неустойчивост.
За тези времена Нострадамус планува целият свят, само че основно Азия, Южна Европа и Америка да бъдат връхлитани и от голям брой стихийни бедствия - наводнения, пожари, жеги или студове.

2. Ванга: Земята ще се разтресе


В прогнозата си за 2021 и Ванга показва, че се чакат стихийни бедствия, стопански рецесии, както и съществени проблеми за неколцина от водачите на света. Твърди, че през 2021 година орбитата на Земята ще се промени, което ще докара нараснала сеизмична и вулканична интензивност на планетата. Мощните земетресения в Турция и Хърватия единствено загатват, че годината ще е тектонична. В предсказанията й е включено опустошително земетресение в Америка, което ще донесе големи талази и урагани, и ще засегне други страни.
За Русия през 2021 Ванга вижда снижено благоденствие и демографска рецесия. Това обаче ще й помогне да промени стопанската система си и резултатите ще дойдат през 2024-а.
Предсказва още рецесия в Европа и религиозни спорове на Изток. Когато приказва за войната сред Съединени американски щати и Китай, тя споделя: " Старостта ще погуби страната ". За Украйна твърди, че " Лястовичката ще се върне в гнездо ", което някои поясняват като заледяване на източните в района спорове.

3. Павел Глоба: Подготвя се нов международен план


Астрологът, който преди бе доста уважаван в Русия, само че към този момент е по-популярен на Запад, е прочут с обстоятелството, че прогнозите му се сбъдват на 80 %.
Глоба споделя, че 2021 година ще донесе съществени световни промени, тъй като поставя основата на нова световна епоха поради доближаването на Юпитер и Сатурн. Твърди, че годината няма да е преломна, само че ще бъде началото на събития, които идващите години ще доведат до безпорядък.
На международно равнище ще се появи план, който ще има световно измерение. Точно поради него ще стане неточност, която ще повлияе върху живота на хората по целия свят.
Той счита, че обстановката в Русия ще повтаря тази през 2000 година, когато на власт идва Путин. Глоба твърди, че през 2021 година ще се появи нов политически водач.  
Относно Европа, Глоба е уверен, че Брекзит поставя началото на разпада на Съюза.

4. Константин Дараган: Гради се новият свят
Дараган е един от най-нашумелите в света украински астролози, предсказал ковида и загубата на Тръмп, чиито прогнози се сбъдват на 96 %.
Той счита, че през 2021 година ще стартира да се построява " новия свят ". Сегашната пандемия ще стихне през лятото, само че в края на годината ще има повтаряне. Според него тази болест не може да бъде планувана, тъй като не е пратена от звездите, само че е уверен, че тя е въведения към нова доста по-смъртоносна пандемия, с която ще се сблъскаме през идващите 20 години, най-вероятно още след 5-тата.

5. Александър Литвин: Пандемията - доникъде на май
Един от най-тачените астролози в Русия, предсказал пандемията и разрушаването на откритите порядки е Александър Литвин. Прогнозите му се сбъдват над 90 %.
Според него 2021 ще е време на излекуване, освен физическо, само че и духовно. Няма обаче да сме очевидци на новото, единствено ще метем провалите от хаоса. То ще може да се сътвори едвам откакто са извлечени поуките и се възстановят полезностите, изпуснати през последните години.
По отношение на пандемията, Литвин счита, че след 5 февруари заболяването ще стартира сензитивно да затихва, само че следствията ще се усещат осезателно доникъде на май.
Най-вредно за 2021 година ще е безделието. Пазарът на труда обаче внезапно ще се промени, доста хора ще трансформират освен специалностите си, само че и териториите, на които в този момент живеят, с цел да намерят нова работа. Ако в предишните години, хората са борели депресиите с алкохол, тази ще им наложи да я отстранен с старателен труд.

6. Влад Рос: Политическо напрежение
Рос е знаменит украински астролог, предсказал войната за Крим и рухването на Янукович. Прогнозите му се сбъдват на 65 %.
Той счита, че най-тежкото време през годината - ще е в самото й начало. Предсказва конфликти и въоръжени спорове по света. Санкциите против Русия ще се усилят, което ще докара до по-нисък стандарт на живота. Предсказва и ново управление в Кремъл, което няма да води война с Украйна. Твърди, че спорът в Донбас ще завърши.

7. Вера Лион: Идват ледени дъждове
" Казахската Ванга " е пророчицата, за която милиони хора по света имат вяра, че наследница на Ванга. Вера предвижда финансовата рецесия и войните в последните 10 години.
Според нея равнището на международния океан през 2021 година ще се увеличи. Ледени дъждове ще валят по целия свят. Границите сред страните ще стартират да се трансформират.
Тя твърди, че следващата година ще бъдат пуснати в продажба огромно количество летящи машини (б.а. автомобили), ще бъде конструиран и галактически транспортен съд, благодарение на който ще стане допустимо да се направи нова експедиция до Луната.
Лион предсказва огромни промени в света след гибелта на един от известните съветски политици. Друго предсказване за Русия Вера направила след привидение за лодка, която се спуска от голяма вълна и се пробва да не потъне. Така тя виждала Русия, пробвайки се да устои на западния напън след завземането на Крим. Според нея част от глобите против Русия през 2021 година ще отпаднат, само че Москва в подмяна нямало да направи никакви отстъпки. Руските учени ще изобретят нови оръжия с невероятна мощност, непознати до момента на човечеството.
В резултат на научни проучвания ще се стигне до нуклеарна детонация, само че вредите ще са минимални.

8. Абигия Ананд: Бягайте на село
14-гoдишният индийcки прoрoк предсказа през лятото на 2019 година ковид, а през лятото на 2020 - новата вълна от средата на септември.
Прoгнoзитe ce ocнoвaвaт нe caмo нa видeниятa му, нo и нa пoзициятa нa плaнeтитe.
Ананд предсказва трудeн пeриoд в живoтa нa чoвeчecтвoтo и през 2021 година. Възмoжнo e нaчaлoтo нa глaд, мaщaбни вoйни и прирoдни бeдcтвия.
Ocнoвният му cъвeт e дa ce прeмecтим в прoвинциятa и дa ce зaнимaвaмe cъc зeмeдeлиe, зaщoтo тoвa e eдинcтвeният нaчин зa oцeлявaнe.
Cпоред него сaмo пoлoжитeлнaтa нaглaca щe пoмoгнe нa хoрaтa дa прeживeят вcичкo, кoeтo ce cлучвa.
В хороскопите за 2021 година имало мнoгo cигнaли зa прeдcтoящи прoблeми, нo тoвa нe oзнaчaвa, чe вcички тe щe ce cлучaт нaвeднъж. Имa нeприятнocти, кoитo мoгaт дa бъдaт избeгнaти.
                
9. Гал Сасон: Нова задача за България
Най-хитовият астролог в Лос Анжелис, един от учениците на Далай Лама, предсказва идването на новия свят през 2020.
Сасон твърди, че 2021 година ще бъде като едно недоносено бебе, тъй като родителят - 2020-та, мина през тежки времена. Ситуацията в този момент той разказва като една бременност, по времето на която бебето в утробата усеща доста тежести - пандемията, карантината и всичко останало.
Колкото повече разрушавам природата, колкото повече я подценяваме, толкоз повече заболявания ще ни нападат. 2021 ще стартира да ни учи да гледаме на природата по друг метод, тъй че когато тя се пробужда, да не ни е гневна.
За пръв път цялата човешка планета страда от едно и също нещо, в еднакъв миг, изживявайки едни и същи компликации. Това не се е случвало в никакъв случай преди, а оттук насетне би трябвало да се научим по какъв начин да се свързваме с другите и в най-тежките положение. Факт е, че последния път, в който Сатурн е бил във Водолей, е появява световната мрежа.
В звездната карта на България ще има значимо астрологично събитие - нещо, което се случва тъкмо в този момент, твърди Сасон. Представете си, че България е спяла като Спящата хубавица, само че 84 вместо 100 години, и в този момент Уран идва, с цел да я целуне като в принца в приказката и да я разсъни. Юпитер, планетата на позитивните събития, се мести във Водолей и влиза в картата на България през февруари март. Той постоянно е учителят, който ви шамароса през лицето, в случай че дадете неверен отговор. А в този момент той е в дома на идентичността, следва да откриете какво би трябвало да води България. Какво би трябвало да значи " аз, българинът ". България ще би трябвало да употребява това удобно звездно време, с цел да формулира своята задача. Какво желаете да кажете на Европа, какво желаете да кажете на света. Кои сте вие? Защото това е домът на идентичността. Последния път, когато се случи това за България бе преди 30 години, когато падна комунистическият режим.

10. Сергей Курапов: Важен е индивидът, не парите
Сергей Курапов е съветски астролог, шеф е на Института по астрология, предсказал международната финансова рецесия и сриването на цените на петрола
21 декември 2020 година откри пътя на значими промени, които ще доведат до настъпването на нова, светла ера, споделя Курапов. 2021 настава с края на епохата на Земята, която справедливо бе избрана като " ера на материализма ".
За Въздуха е свойствено смисъла на личността - значима е човешката характерност и точно тя би трябвало ще е една от най-важните полезности отсега нататък. Ще господства хуманизмът, човеколюбието и това ще е обвързвано с обстоятелството, че индивидът е най-важната полезност. И в случай че в първото двадесетилетие на двадесет и първи век господстваше регресивната вълна, то в този момент изпадаме към този момент в интервала на рецесия на структурите, рецесия на системата.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР