Българите вървим към зануляване. При тези сътресения, стегнация на пазара

...
Българите вървим към зануляване. При тези сътресения, стегнация на пазара
Коментари Харесай

Росен Миленов пред ФАКТИ: Българите вървим към зануляване ВИДЕО

Българите вървим към нулиране. При тези разтърсвания, стегнация на пазара и така нататък Обикновените хора ще бъдат занулени. Влизайки в Европейски Съюз, никой не реши, че ще бъдем изсмукани. Европейски Съюз изсмуква хората в дейна възраст. Те ще основават генерации в чужбина. Последните години у нас идваха бизнеси поради ниски налози, плащаха ниски заплати. Вече никой не идва. Инвестиции няма, ние сме ишлемари за Европейски Съюз. Политиците в България имат да извършат поръчка, която е срещу ползите на хората. Принципът „ всеки се избавя по единично “ просто ни занулява. Държавата е това – да ти подсигури условия във времена на рецесии. Къде е страната? Това разгласи пред Лили Маринкова в студио ФАКТИ Росен Миленов, специалист по битка с корупцията.

По отношение на мигрантите, които влизат в страната ни, в самата ни „ къщурка “ има значително предатели, тъй като по този начин се изкарват доста пари.

„ Разбрахме всички, че се взимат огромни суми за прекосяване на мигрантите. Става въпрос за 15 000 – 20 000 лв.. Това прави нашата граница с Турция необезпечена. Пак я няма страната. Новите избраници в Народното събрание ще си счупят ръцете и краката кой от тях ще обслужи ползи на непознати страни, само че не и на българския народ. Все едно не са ги избирали българските жители. Всички споделят, че ще се взимат заеми. Това е все едно с непозната пита помен да правиш. Служебната финансова министърка сподели, че за другата година ще имаме 11 милиарда лв. недостиг “, добави Миленов.

„ Политиците не помниха мафията. Разделиха обществото. Мафията продължава да парцелира, а по този начин ще се занули обществото. Няма да е за сметката на тези, които натрупаха милиони. За тях няма съд и прокуратура “, добави специалистът.

Още от диалога вижте във ВИДЕОТО.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР