Българите са обидени и разочаровани от политическата класа. Това заяви

...
Българите са обидени и разочаровани от политическата класа. Това заяви
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Българите са обидени и разочаровани от политическата класа

Българите са афектирани и разочаровани от политическата класа. Това съобщи водачът на " Волт " Настимир Ананиев пред БНР във връзка годишнината от събитията на 10 януари 1997 г, когато хиляди щурмуваха Народното събрание в опит да спрат сформирането на второ държавно управление на Българска социалистическа партия, след неуспеха на Жан Виденов.

По думите на Ананиев обществото е останало афектирано, защото е осъзнало, че по този начин наречените промени са дело на политически инженеринг и действително не са довели до нужните съществени промени в страната, които да обезпечат по-добър стандарт на живот.

Лидерът на партия " Волт " уточни, че тяхната цел е да покажат, че Европа прави доста повече за хората. “10 години сме в Европейския съюз, само че нямаме самочувствие, че сме европейци ”, добави Ананиев.

Той е безапелационен, че евроизборите през май са първия сериозен тест пред " Волт " и съобщи, че листата им за изборите е подготвена.

“За първи път имаме партия, която е показана във всички европейски дъражви и която ще работи за интереса на българите. Една от главните цели е да подтикваме микро и фамилния бизнес, който би трябвало бъде гръбнак на българската стопанска система от една страна, а отдруга е време Българиа да стане обществена страна и подсигурява заслужен живот на българските жители “, сподели Ананиев.

Според него „ само посредством европейските лостове можем да си върнем страната ”. Европейска партия " Волт " ще работи за дълготрайна визия за развиване на България, с приоритет в секторите опазване на здравето, обучение и стопанска система, нещо което сега изцяло липсва, уточни Настимир Ананиев

“Въпросът е да дадем съответни аргументи на младежите да останат в България ”, счита водачът на " Волт ".

По негови думи демократичната общественост може да бъде по-силна, в случай че се сплоти и отпред застане един водач. " По този метод ще се преодолее разделянето и разцеплението, на което станахме очевидци през последните години и няма да се повтори горчивия опит на Реформатоския Блок ", добави Ананиев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР