Бъдещето на треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан остава несигурно.

...
Бъдещето на треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан остава несигурно.
Коментари Харесай

Реал бие шута на Зидан след края на сезона?

Бъдещето на треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан остава нестабилно. На този стадий към момента не е ясно дали той ще продължи да води " Белия балет " и през идващия сезон, твърди " AS ".

След неубедителното начало на сезона, в последно време Реал съществено усъвършенства представянето си и е в серия от 10 следващи мача без загуба, като още веднъж се върна в борбата за купата в Ла Лига и е на 1/4-финал в Шампионската лига. Това върна доверието на шефовете към треньора, само че на този стадий в клуба се приготвят за всички благоприятни условия.

На " Бернабеу " ще изчакат да видят по какъв начин ще се показа тимът до края на сезона, преди да вземат окончателното си решение какво да вършат със Зидан. Въпреки това шефовете към този момент преглеждат евентуални претенденти, които да заменят французина през лятото, като най-често се спрягат имената на Раул и на Йоаким Льов.

Самият Зидан също не е решил дали желае да продължи да води тима още един сезон. Интерес към него има от страна на Ювентус и националния тим на Франция. Така че експертът ще би трябвало деликатно да обмисли всички разновидности за бъдещето си и да реши какво да прави през лятото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР