Баба Ванга, с истинско име Вангелия Гущерова, е наречена Нострадамус

...
Баба Ванга, с истинско име Вангелия Гущерова, е наречена Нострадамус
Коментари Харесай

Дейли Мирър: Какво каза Ванга за 2021 г

Баба Ванга, с същинско име Вангелия Гущерова, е наречена „ Нострадамус на Балканите “ поради нейните предсказания, които гледат напред към края на света през 5079 година, написа „ Дейли Мирър “.

Тя изгубва зрението си на 12-годишна възраст и твърди, че в това време е осъзнала, че ѝ е даден доста необичаен подарък от Бог да провижда бъдещето.

Прогнозира, че краят на Вселената ще настъпи през 5079 година и се допуска, че е направила предсказания за значими събития през годините до тогава.

Ванга предсказва разпадането на Съветския съюз, офанзивата на 11 септември през 2001 година, гибелта на принцеса Даяна и злополуката в Чернобил и се смята, че 85% от нейните предсказания са правилни.

Точно преди гибелта си на 85-годишна възраст през 1996 година, тя споделя, че 2021 година ще бъде годината, в която ще бъде открит лек за рака.

„ Човечеството ще се отърве от рака. Ще пристигна денят, когато ракът ще бъде вързан с стоманени вериги. “

Но нещата не наподобяват добре за президента Доналд Тръмп, който напуща Белия дом, защото Баба Ванга чака да го застигне „ мистериозна болест, която ще го остави ням и ще аргументи мозъчна контузия “.

Нейните предсказания също настояват, че европейската стопанска система ще се срине, ще бъде осъществен опит за нападение против съветския президент Владимир Путин от някой от личната му свита и ислямските екстремисти ще провеждат офанзиви в Европа.

Твърди се, че тя е споделила, че те „ ще употребяват боеприпас от химическо оръжие против европейците “.

За 2021 пророчицата чака, че „ светът ще страда от доста катаклизми и огромни бедствия. Съзнанието на хората ще се промени. “

„ Ще дойдат сложни времена. Хората ще бъдат разграничени от вярата си. “

Освен това Ванга споделя, че когато производството на бензин стопира, „ влаковете ще летят, употребявайки слънчева светлина “.

Според нея: „ Производството на бензин ще спре и Земята ще си почине “.

Най-странното ѝ предсказване обаче е, че през 2021 година змей ще завладее планетата.

Твърди се, че е споделила: „ Силен змей ще завладее човечеството “.

„ Трите колоса ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари “.

„ Виждам числата 100, 5 и доста нули. “

Изглежда, че думите ѝ не би трябвало да се възприемат прекомерно безусловно.

Тълкувателите допускат, че „ драконът “ е Китай.

Трите колоса могат да бъдат Русия, Индия и Китай, а парите да са банкнотите от 100 юана и 5000 рубли, като и двете са червени на цвят.

Тя също по този начин счита, че през идващите 200 години ще имаме контакт с извънземни. Само времето ще покаже дали Баба Ванга е била права.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР