Аз бих препоръчал, ако обичате някой, всеки път му го

...
Аз бих препоръчал, ако обичате някой, всеки път му го
Коментари Харесай

Кръстю Лафазанов сподели скъпи спомени за съпругата си Елена

" Аз бих предложил, в случай че обичате някой, всякога му го казвайте. Използвайте тази опция, до момента в който е до вас. " Това сподели артист Кръстю Лафазанов за " На Фокус " пред Нова, трогнат от спомен за брачната половинка си Елена Начева, която си отиде неотдавна.

Споделя, че постоянно я усеща със себе си, а децата му сега му припомнят за нея.

" Заедно сме от студенти. Майка ми си я избра. С нея играхме в представленията " Интимни беседи по оня въпрос " и " За идиотите, които се набиват в очи ". Тя е доста по-талантлива от мен, постоянно е стояла зад мен, постоянно ме е подкрепяла. Беше направила пиеса от нещата, които ни вълнуват. Тя не обичаше да приказва за персоналния си живот. До мен беше един доста мощен и доста добър човек. Красив, безоблачен ", спомня си той. Внучетата му са на 6 и на 4 години, в тях намира очакване.

" Хората ме спираха по улиците и ме прегръщаха. Усетих поддръжката и любовта им ", разкрива уважаваният артист.

Лафазанов безчет пъти през годините кара аудиторията както в театъра, по този начин и на екрана да избухва в смях. Според него постоянно в една артистична двойка би трябвало да има химия - като неговата с Мая Новоселска.

Те двамата стоят зад паметното шоу " Улицата ". " Хуморът е същият, дребният човек си остана дребен. Може би улицата е по-тъжна. Сашо Морфов основава невероятна атмосфера и дух. Хората обичат представленията му. Те се играят дълготрайно време, тъй като не те оставят безучастен ", счита той.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР